PURE CSS ART GALLERY

Leta 2019 je bil napaden moj dom in bil sem izpostavljen prikazu absurdno globoke korupcije v sodstvu. Celotna zgodba je opisana v nedavno izdani e-knjigi na Zielenknijper.com.

Začel sem preiskavo o ozadju napada na moj dom in vzrok je bil poiskan v mojem kritičnem stališču do GSO, kar bi na koncu pripeljalo do filozofske pobude za ohranjanje narave, butterflyGMOdebate.org .

Vse se je začelo z nacionalnim televizijskim oglasom za colo, potem ko sem poročal o GSO v Coca Coli. Kmalu po tistem televizijskem oglasu je prišlo do poplave nesmiselnih negativnih ocen 0-⭐ za priljubljen vtičnik za optimizacijo WordPressa, ki mu je sledila prepoved vtičnika, potem ko je moderator izvedel absurden obrekovalni napad, na katerega sem se dostojno odzval. Kasneje je Rabobank , banka s seznama 500 premoženja s sedežem v mestu Utrecht na Nizozemskem, vložila v moje podjetje, da bi ga sabotirala, in to neposredno (kronološko) pred napadom na moj dom v Utrechtu.

Prepoved vtičnika WordPress

Prepoved priljubljenega vtičnika za optimizacijo WordPressa z 20.000 profesionalnimi uporabniki leta 2016 je bila prava 'skrivnost'. Prepoved je sledila potem, ko sem objavil lepo napisano sporočilo, da me je moderator WordPress obravnaval ' neprijazno ', kar je bilo res, kot je razvidno iz naslednjega komentarja uporabnika:

WordPress plugin ban mystery user comment Razmislek o prepovedi vtičnika s strani uporabnika vtičnika

Kot kaže, takšnega ukrepa še nikoli ni bilo. Prejšnje 'nespoštljivo' dejanje moderatorja je prišlo popolnoma iznenada.

V letu 2016 je bila uporabnikom vtičnika zagotovljena visokokakovostna brezplačna podpora. To je vključevalo celovitejšo storitev s prijavo na njihovo spletno stran za pomoč, za kar so bili uporabniki zelo hvaležni.

Forum za podporo WordPress.org je prikazal zgodovino visokokakovostne brezplačne podpore in uporabnike, ki so bili s tem zelo zadovoljni.

Nenadoma, kar naenkrat in brez očitnega razloga ali motiva, je moderator WordPressa izvedel napad z obrekovanjem.

Moderator je zamenjal vljuden podpis pod sporočili podpore s povezavo do besedila pravilnika WordPress o neželeni pošti, v katerem je pisalo, da » oglaševanje v temah, ki niso povezane z vašimi vtičniki ali temami, ni dovoljeno «, in to je storil z jeznim odnosom.

Naslednji podpis je bil nadomeščen s povezavo do besedila pravilnika o neželeni pošti.

Best Regards,
Jan Jaap
info@pagespeed.pro

Nobenega opozorila ni bilo. Takoj je bilo jasno, da dejanje ni bilo povezano s samim podpisom, saj je moderator isti podpis drugih uporabnikov ignoriral. Skoraj vsi uporabniki so uporabljali podoben podpis, kar je preprosto vljuden del komunikacije, v povezanem besedilu pravilnika pa je navedeno, da je dovoljeno oglaševanje na forumu kot avtor vtičnika ali teme, tako da bi bil dovoljen tudi majhen oglas.

Moderator je porabil več ur, da je zamenjal podpis v 100 objavah. To je bil torej izjemen ukrep in izgledalo je, kot da je bila resna neželena pošta odstranjena.

Sprva sem se odločil, da poskusim odpraviti učinek obrekovanja z objavo vljudnega odgovora moderatorju, v katerem navajam dejstvo, da je bil odstranjen navaden podpis . Moderator je ta odgovor najprej blokiral in pozneje izbrisal, račun WordPress pa je bil blokiran za 8 dni, tako da se nisem mogel odzvati.

Moderator je bil agresiven in jezen. Po dolgem obdobju zagotavljanja visokokakovostne brezplačne podpore uporabnikom to ni imelo smisla.

Z vtičnikom ni nič narobe

Junija 2019 je Google objavil povezavo do nove različice vtičnika v svoji uradni dokumentaciji na https://developers.google.com/web/ in ena od zadnjih strank podjetja za optimizacijo za plačano namestitev vtičnika je podpredsednik Mastercarda, ki je dejal, da ve, kaj se je zgodilo z obravnavati saboterja iz Hollywooda, o katerem so kasneje razpravljali. To dokazuje, da s podjetjem ali z vtičnikom ni bilo nič narobe.

GSO v Coca Coli

Malo pred skrivnostjo o prepovedi vtičnika WordPress sem poročal o dejstvu, da je Coca Cola poskušala prikriti, da so v svojih izdelkih uporabljali GSO, kar me je pripeljalo tudi do odkritja grozodejstev, ki jih izvaja podjetje (umor sindikalnih organizatorjev).

(2022) Ustavite kampanjo Killer Coca-Cola Kampanja Stop Killer Coca-Cola namerava pozvati podjetje Coca-Cola na odgovornost in končati grozljiv krog nasilja. Ta grozodejstva vključujejo sistematično ustrahovanje, ugrabitve, mučenje in umore sindikalnih voditeljev in članov njihovih družin v prizadevanjih, da bi zatrli njihove sindikate. Vir: killercoke.org (2022) Primer Coca-Cola (dokumentarni film) Coca-Cola je morda ena najvidnejših blagovnih znamk na svetu, vendar ne želijo, da bi videli del njihovega poslovanja. Vir: thecoca-colacase.org (2014) Umori Coca Cole: Kako korporacija brezalkoholnih pijač ubije sindikaliste. Ali smo omenili, da ima Coca Cola dolgo in temno zgodovino pošiljanja svojih milic za delavce, ki si upajo zahtevati boljše pogoje? Korporacija je tudi obtožena razpada sindikatov v Pakistanu, Nikaragvi in Gvatemali, če naštejemo le nekatere. V Turčiji je veliko obtožb o ustrahovanju, zlorabah človekovih pravic in pretepanju sindikalnih aktivistov. Poleg tega je nekdanji poslovni partner Coca Cole trdil, da ima podjetje nelegitimne posle z avtoritarno uzbekistansko vlado. Vir: True Activist

Nacionalni televizijski oglas je pokazal skupino prijateljev z značilnostmi Utrechta, ki pred televizorjem pijejo koko in jedo pokovko. Z oglasom se je pojavil občutek, da je "nekaj" na coli, čeprav se je zdelo, da gre za običajen oglas (občutek je bil ustvarjen, ker je bil tako običajen oglas).

Brazilski TV oglas

Februarja 2021 so bili na spletnem mestu www.e-scooter.co , katerega lastnik sem, prikazani videooglasi brazilske Coca Cole (Google AdSense), ki so prikazovali skoraj enak televizijski oglas skupine brazilskih prijateljev, ki pijejo koko in jedo pokovko pred TV, nato pa velik pajek, ki se je plazil v visokem kotu sobe, nakar je skupina ljudi začela kričati od strahu, nakar se je oglas končal.

Osupljivo je bilo, da so predvajali video oglase Coca Cole. Navsezadnje nisem uporabnik izdelka in Google pozna moj IP. Ne gledam spletnih mest v portugalskem (brazilskem) jeziku. Video se je samodejno začel predvajati.

Gledanje televizije?

Skoraj nikoli nisem gledal televizije in nisem imel televizije. Po naključju je odšel sostanovalec iz hiše, kjer sem živel, in vprašal, ali želim imeti njegov TV. To je bil velik in sodoben televizor z ravnim zaslonom, ki sem ga nato namestil na steno, nato pa sem doživel obdobje neprekinjenega TV-ja. V tem času sem opazil TV oglas 'cola'.

Navdih

Lori Harfenist theresident.net V zvezi z mojim poročanjem o GSO v Coca-Coli (in drugih znamkah). Spremljal sem kritično novinarko iz New Yorka, Lori Harfenist (www.theresident.net), ki je bila zame navdih. Poročala je o GSO v Coca Coli, nakar sem izvedel, da je Coca Cola to poskušala prikriti pred javnostjo, kar me je (v obliki kritičnega bloga zielenknijper.com) začelo zanimati.

Film The Resident (2011) s Hilary Swank se lahko zgleduje po njej.

Sabotaža s strani Rabobank 

Po televizijskem oglasu cola je Rabobank , investicijska banka s seznama 500 premoženja s sedežem v Utrechtu na Nizozemskem, vložila v moje podjetje, da bi ga sabotirala. To je bilo neposredno (kronološko) pred vsem, kar se je zgodilo z napadom na moj dom v Utrechtu.

Rabobank se posveča prehranski varnosti in gensko spremenjenim organizmom ter je znana kot „banka kmetov“. Banka je prilagodila slogan »Skupaj rastemo boljši svet« in se predstavlja kot okolju prijazna banka. Leta 2017 je banka prejela nagrado »Green Bond Award«.

Očitno je Rabobank poskušala sabotirati moje poslovanje. Investitor Rabobank je brez navedbe razloga zaprl 6 mesecev staro startup podjetje in se odpovedal 45.000 € vlaganju. Enostavno ni bilo logičnega razloga, da bi opustili svojo naložbo. Startup podjetje so zaprli po 6 mesecih, prvotno načrtovanem času za raziskave in razvoj, v katerem je moje podjetje pravočasno doseglo izjemen rezultat.

Projekt ŵš.com bi lahko bil vreden milijardo USD. Resno si ga je ogledalo več kot 100.000 ljudi. (vrhunska inovacija)

Tehnologija je obljubila pravo takojšnjo hitrost spletnega mesta za mobilne in namizne naprave s hitrostjo navigacije manj kot 1 milisekundo (0,001 sekunde), kar je več kot hitrost osveževanja številnih igralnih zaslonov. Poleg tega bi lahko tehnologija zagotovila +90 % dejanskega prihranka podatkov HTML in bi zagotovila nove funkcije za internet, kot je 'HTML v realnem času'.

real time html

Mnogi vrhunski inženirji bi rekli, da je bilo to, kar je obljubljala tehnologija, nemogoče.

Leta 2016 bo Massachusetts Institute of Technology (MIT) zagotovil tehnologijo z imenom Polaris, ki je obljubljala 34-odstotno izboljšanje hitrosti interneta.

(2016) MIT ima način za pospešitev brskanja po spletu za 34 odstotkov Tehnološki inštitut Massachusetts je razvil tehnologijo, imenovano Polaris, ki bi lahko brskanje po spletu na mobilnih in namiznih računalnikih pospešila za približno 34 odstotkov. Vir: Engadget

V letu 2016 bi tehnologija ŵš.com zagotavljala resnično +1000-odstotno izboljšanje hitrosti za mobilne in namizne naprave, zanesljivo , za obstoječa spletna mesta, kot je WordPress, in plug & play (5-minutna namestitev).

Tehnologija ŵš.com je delovala veliko bolje od pričakovanj in tehnično je bil projekt velik uspeh.

Namesto zadovoljstva je investitor Rabobank nelogično odšel in se odpovedal 45.000 € vrednemu vložku, ne da bi navedel razlog .

Enostavno ni bilo logičnega razloga, da bi opustili svojo naložbo.

Kmalu po tem, ko je Rabobank odšel brez navedbe razloga, se je projektu pridružil poslovni partner iz Hollywooda, ZDA, ki je vložil znesek v imenu investicijskega bankirja v Massachusettsu v ZDA. Utrecht je znan kot filmsko mesto Nizozemske, podobno kot Hollywood.

»Šala o milijarderju«, da bi namenoma zapravljali čas

Poslovni partner iz Hollywooda je prevzel vlogo izvršnega direktorja in se strinjal, da bo odgovoren za poslovni model. Dve leti je potoval po ZDA, da bi se sestal z milijarderji, medtem ko je od mene in poslovnega partnerja iz Londona zahteval, naj počakava, na koncu pa ni prinesel nobenih rezultatov in je preprosto odšel, kot da mu projekt sploh ni mar.

E-poštni naslov njegovega spletnega mesta podjetja za filmsko opremo je bil nastavljen na 'info@billionairesclub.com'.

V enem svojih zadnjih e-poštnih sporočil je delil povezavo na Forbes.com z naslovom, da 9 od 10 startupov propade, in iskal opravičilo pri Rembrandtu van Goghu, ki je 'umrl revežu', da bi pozneje postal slaven, in izumitelju Tesli, ki je imel podobno usodo .

V enem svojih zadnjih elektronskih sporočil sem mu sporočil naslednje:

Dear [BUSINESS PARTNER],

I understand that you are now trying to walk away, leaving behind your investment, while having no argument against me or the technology. You try to make it look as a generous action from your side, but it’s not righteous.

A few months ago you held on firmly to your CEO position when asked friendly, while considering that your functioning as CEO had increasingly become questioned for lack of results and broken promises, if you wanted to leave. Months of waiting followed. New promises were unmet again. Due to little to no communication from your side it has been perceived as “waiting for no reason”.

In essence, a full year of time has been wasted for no apparent reason and there has been no indication that it matters to you.

It is simply not righteous to now walk away as if a 9 out of 10 startup failed


Slack conversation Slab pogovor E-mail conversation E-poštni pogovor


Kot je razvidno, sem ohranil spoštljiv odnos do poslovnega partnerja in do spora razen spora o njegovem delovanju ni prišlo.

Na začetku poslovnega odnosa je bilo v interni komunikaciji s poslovnim partnerjem ugotovljeno, da zaznam Rabobank kot krivca, nato pa sem bil resno opozorjen, da se spopadati s podjetjem Fortune 500, kot je Rabobank, ne bi bilo pametno, s čimer sem dobil vtis, da bi lahko bili vpleteni tudi v Rabobank.

Povsem logično je, da bi ob razkrinkanju poslovnega partnerja kot saboterja (ki je vložil vsoto v imenu investicijskega bankirja v Massachusettsu, ZDA) logično (neizgovorjeno) sklepalo v letih 2018/2019, da za tem zlonamernikom stoji Rabobank. tudi poslovne prakse. Pri projektu so se pošalili z 'milijarderjem', da bi namenoma izgubljali čas, nato pa spet odšli (za seboj so pustili svojo naložbo) 'brez razloga'.

Glede na celotno situacijo je edino logično, da je imela Rabobank, glede na svojo poslovno povezavo z mano in svojo centralo v Utrechtu, vsaj nekaj vpliva ali nadzora nad tem, kaj se je zgodilo z napadom na moj dom v Utrechtu.

Twitter ban

Prepoved Twitterja

23. avgusta 2020 je bil ustvarjen Twitter račun za CSS-ART.COM: @purecssart

Račun je objavil prvi tvit in kasneje ponovno tvitnil umetniško delo in bil kmalu zatem prepovedan. Račun je bil od takrat prepovedan.

Moss ball prepoved

Februarja 2021 sem objavil sporočilo na Houzz.com, da bi opozoril na zamisel, da so rastline živa bitja, za katera bi lahko veljal pojem 'sreča'.

Kasneje istega meseca je trgovina za hišne ljubljenčke v zvezni državi Washington sprožila alarm zaradi majhnega mehkužca, ki so ga našli na mahovi krogli marimo. Kmalu zatem je prepoved mahovih kroglic postala viralna na YouTubu.

Kljub verjetnosti naključja je še vedno vredno pozornosti posvetiti kroglicam mahu in inteligenci rastlin. Celoten članek se nahaja tukaj .

Je vse dobro, da se dobro konča?

V retro perspektivi je situacija, ki se je odigrala, ključno pritegnila pozornost na dejanske prakse umorov družbe Coca-Cola. Morda so razmere na koncu pomagale preprečiti umore ljudi v državah Južne Amerike in drugod.

Poleg tega je situacija pripeljala do pobude za spodbujanje kritičnega pregleda GSO, ki je lahko ključnega pomena za naravo.

Obstajajo stranke, ki so nakazale, da upajo, da bo obstajala pobuda za povezovanje morale z znanostmi o življenju. Koncept butterflyGMOdebate.org med drugim ponuja filozofski pogled na moralo.

Priznani avtor in profesor zgodovine Walter Isaacson, predsednik inštituta Aspen in izvršni direktor CNN, je v intervjuju izjavil naslednje:

To bo stoletje znanosti o življenju. Ljudje, ki bodo sposobni izkoristiti tehnologije znanosti o življenju in jih povezati z našim moralnim razumevanjem, z našo humanistiko, bodo ljudje, ki bodo prevladovali v enaindvajsetem stoletju in upam, da bo prišla velika osebnost, ki bo to predstavljala.

Za zapis: ne zanima me 'slava' ali pozornost in osebno bi me zanimali samo rezultati . Sem poslovna oseba in nisem politično, ideološko ali versko motivirana.

Želja po nečem, kot je "slava", bi bila z mojega vidika nekakšna pokvarjenost. Rad bi naravno zmagal 'najboljši' in ni nujno, da sem to jaz. Slogan znamke Mercedes-Benz ponazarja to, kar izvirno sem: " Najboljši ali nič ".

Zaščita narave pred gensko spremenjenimi organizmi je nekaj, kar me je zanimalo, da sem sodeloval. Ne zato, da bi preprečil gensko spremenjene organizme ali povedal, kakšen bi moral biti svet, ampak da bi prispeval s teorijo v imenu tega, kar se lahko šteje za "dobro" '.

Kar se tiče fuzza. Ne pozabite, da je bila psihiatrična ustanova vpletena s položaja boja za preživetje.

Nekoč sem naslednje odgovoril filozofu na filozofskem forumu, ki je namignil, da trpim za sindromom mesije.

Ko gre za psihiatrijo, se zdi, da so poskušali odvrniti pozornost od njih, med drugim z igranjem 'Jezusove šale' in da bi to na koncu lahko pojasnilo izvor vseh zmešnjav. Na nek način je bilo opaženo boj za preživetje s strani prakse, ki ne more stati na lastnih nogah. To sta le moja 'dva centa' glede na to, kar se je zgodilo.