PURE CSS ART GALLERY

2019 attackerades mitt hem och jag utsattes för en uppvisning av absurt djupgående korruption av rättsväsendet. Hela historien beskrivs i en nyligen publicerad e-bok på Zielenknijper.com.

Jag startade en utredning om bakgrunden till attacken mot mitt hem och orsaken spårades till min kritiska ställning när det gäller GMO, vilket i slutändan skulle leda till ett filosofiskt initiativ för naturvård, butterflyGMOdebate.org .

Allt började med en nationell cola-TV-annons efter att jag hade rapporterat om GMO i Coca Cola. Strax efter den tv-annonsen kom det en flod av nonsens negativa 0-⭐ recensioner för ett populärt WordPress-optimeringsplugin som följdes av ett förbud mot pluginet efter att en moderator utfört en absurd förtalsattack som jag hade svarat anständigt på. Därefter investerade Rabobank , en förmögenhetsbank på 500 med huvudkontor i staden Utrecht, Nederländerna i min verksamhet för att sabotera den och det föregick direkt (kronologiskt) attacken mot mitt hem i Utrecht.

WordPress-pluginförbud

Förbudet 2016 av ett populärt WordPress-optimeringsplugin med 20 000 professionella användare var ett sant "mysterium". Förbudet följde efter att jag postat ett snyggt skrivet meddelande om att jag hade blivit behandlad som " ovänlig " av WordPress-moderering, vilket var fallet, vilket framgår av följande kommentar från en användare:

WordPress plugin ban mystery user comment Reflektion över plugin-förbudet av en plugin-användare

Som det verkar har en sådan åtgärd aldrig gjorts tidigare. Den föregående "respektlösa" handlingen från en moderator kom helt ur det blå.

Under 2016 gavs gratis support av hög kvalitet till användare av plugin-programmet. Detta inkluderade mer omfattande service genom att logga in på deras webbplats för hjälp, vilket användarna var mycket tacksamma för.

WordPress.org supportforum visade en historia av gratis support av hög kvalitet och användare som var mycket nöjda med det.

Plötsligt, ur det blå och utan uppenbar anledning eller motiv, utförde en WordPress-moderator en förtalsattack.

Moderatorn ersatte en artig signatur under supportmeddelanden med en länk till en WordPress anti-spam policytext som sa att " annonsering i ämnen som inte är relaterade till dina egna plugins eller teman är inte tillåtet " och han gjorde det med en arg attityd.

Följande signatur ersattes av en länk till en anti-spam policytext.

Best Regards,
Jan Jaap
info@pagespeed.pro

Det fanns ingen varning. Det stod direkt klart att åtgärden inte var relaterad till signaturen i sig, eftersom moderatorn ignorerade samma signatur av andra användare. Nästan alla användare använde en liknande signatur, vilket helt enkelt är en artig del av kommunikationen, och den länkade policytexten angav att det var tillåtet att annonsera på forumet som en plugin- eller temaförfattare, så även en liten annons skulle ha varit tillåten.

Moderatorn ägnade flera timmar åt att ersätta signaturen i 100 inlägg. Det var därför en anmärkningsvärd åtgärd och det fick det att se ut som om allvarlig spam hade tagits bort.

Inledningsvis var mitt beslut att försöka upphäva den förtalande effekten genom att publicera ett artigt svar till moderatorn som angav att en vanlig signatur togs bort. Det svaret blockerades först och raderades senare av moderatorn och WordPress-kontot blockerades i 8 dagar så att jag inte kunde svara.

Moderatorn var aggressiv och arg. Det var inte vettigt efter en lång period av att tillhandahålla högkvalitativ gratis support till användare.

Inget fel på plugin

I juni 2019 publicerade Google en länk till en ny version av plugin i deras officiella dokumentation på https://developers.google.com/web/ och en av optimeringsföretagets sista kunder för en betald installation av plugin är vice VD för Mastercard som sa att han visste vad som hände med betrakta en sabotör från Hollywood som senare diskuterades. Det bevisar att inget var fel med företaget eller med plugin.

GMO i Coca Cola

Strax innan WordPress-plugin-förbudsmysteriet hade jag rapporterat om det faktum att Coca Cola försökte dölja att de använde GMO i sina produkter, vilket också ledde mig till upptäckten av grymheter utförda av företaget (mordet på fackliga organisatörer).

(2022) Stoppa Killer Coke-kampanjen Kampanjen Stop Killer Coke har för avsikt att hålla The Coca-Cola Company ansvarigt och att avsluta den fruktansvärda cirkeln av våld. Dessa grymheter inkluderar systematiska hot, kidnappningar, tortyr och mord av fackliga ledare och medlemmar av deras familjer i försök att krossa deras fackföreningar. Källa: killercoke.org (2022) The Coca-Cola Case (dokumentärfilm) Coca-Cola kan vara ett av de mest synliga varumärkena i världen, men det finns en del av deras verksamhet som de inte vill att du ska se. Källa: thecoca-colacase.org (2014) Coca Cola-morden: Hur ett läskföretag mördar fackföreningsmedlemmar. Nämnde vi att Coca Cola har en lång och mörk historia av att skicka sina miliser efter arbetare som vågar kräva bättre villkor? Företaget anklagas också för att ha brutit fackföreningar i Pakistan, Nicaragua och Guatemala för att nämna några. I Turkiet florerar anklagelser om hot, kränkningar av mänskliga rättigheter och misshandel av fackliga aktivister. Dessutom hävdade en före detta Coca Cola-affärspartner att företaget har olagliga kontakter med Uzbekistans auktoritära regering. Källa: True Activist

Den nationella TV-reklamen visade en grupp vänner med Utrecht-egenskaper som drack cola och åt popcorn framför en TV. Känslan uppstod av annonsen att det var "något" med cola, även om det verkade vara en normal reklam (känslan skapades eftersom det var en så normal annons).

Brasiliansk TV-reklam

I februari 2021 fanns det brasilianska Coca Cola-videoannonser (Google AdSense) på www.e-scooter.co som jag är ägare till som visade en nästan identisk TV-reklam för en brasiliansk grupp vänner, drack cola och åt popcorn framför en TV, och sedan en stor spindel som kröp i rummets höga hörn varefter gruppen människor började skrika av rädsla, varefter annonsen slutade.

Det var slående att Coca Cola-videoreklam visades. Jag är trots allt inte en användare av produkten och min IP är känd för Google. Jag tittar inte på webbplatser på portugisiska (brasilianska). Videon började spelas upp automatiskt.

Tittar på tv?

Jag såg nästan aldrig på tv och jag ägde ingen tv. Av en slump gick en kamrat i huset där jag bodde och frågade om jag ville ha hans TV. Det var en stor och modern platt-TV som jag sedan installerade på väggen varefter jag upplevde en period av kontinuerlig TV. Under den här tiden lade jag märke till TV-reklamen "cola".

Inspiration

Lori Harfenist theresident.net När det gäller min rapportering om GMO i Coca-Cola (och andra märken). Jag hade följt en kritisk reporter från New York, Lori Harfenist (www.theresident.net), som har varit en inspiration för mig. Hon rapporterade om GMO i Coca Cola varefter jag fick veta att Coca Cola försökte dölja det för allmänheten, vilket gjorde att jag (i form av den kritiska bloggen zielenknijper.com) blev intresserad.

Filmen The Resident (2011) med Hilary Swank är potentiellt inspirerad av henne.

Sabotage av Rabobank 

Efter cola-TV-reklamen investerade Rabobank , en fortune 500-investeringsbank med huvudkontor i Utrecht, Nederländerna, i min verksamhet för att sabotera den. Det föregick direkt (kronologiskt) allt vad som hände med attacken mot mitt hem i Utrecht.

Rabobank är dedikerad till livsmedelssäkerhet och GMO och är känd som "farmers bank". Banken har anpassat sloganen "Growing a better world together" och presenterar sig som en miljövänlig bank. 2017 vann banken "Green Bond Award".

Det är uppenbart att Rabobanken försökte sabotera min verksamhet. Utan att ange någon anledning stängde Rabobank-investeraren ett 6 månader gammalt startup-företag och gav upp sin investering på 45 000 euro. Det fanns helt enkelt ingen logisk anledning att ge upp sin investering. De stängde uppstartsföretaget efter 6 månader, den ursprungligen planerade tiden för FoU, där mitt företag hade levererat ett exceptionellt resultat, i tid .

Projektet ŵš.com kunde ha varit värt en miljard USD. Den sågs seriöst av över 100 000 personer. (modern innovation)

Tekniken lovade att ge sann omedelbar webbplatshastighet för mobiler och datorer med navigeringshastigheter så snabba som mindre än 1 millisekund (0 001 sekund), snabbare än uppdateringsfrekvensen för många spelskärmar. Utöver det skulle tekniken kunna ge +90 % av den riktiga HTML-dataöverföringsbesparingen och den skulle tillhandahålla nya funktioner för internet, som "realtids-HTML".

real time html

Många toppingenjörer skulle säga att det som tekniken lovade att leverera var omöjligt.

2016 skulle Massachusetts Institute of Technology (MIT) tillhandahålla en teknik vid namn Polaris som lovade 34% hastighetsförbättring för internet.

(2016) MIT har ett sätt att snabba upp webbsurfandet med 34 procent Massachusetts Institute of Technology har utvecklat en teknik som heter Polaris som kan göra mobil och stationär webbsurfning cirka 34 procent snabbare. Källa: Engadget

Under 2016 skulle ŵš.com-tekniken ge en rejäl +1000 % hastighetsförbättring för mobiler och stationära datorer, på ett tillförlitligt sätt , för befintliga webbplatser som WordPress och plug & play (5 minuters installation).

ŵš.com-tekniken fungerade mycket bättre än förväntat och tekniskt sett var projektet en stor framgång.

Istället för att vara glad gick Rabobank-investeraren ologiskt därifrån och gav upp sin investering på 45 000 euro utan att ange någon anledning .

Det fanns helt enkelt ingen logisk anledning att ge upp sin investering.

Kort efter att Rabobank gick därifrån utan att ange någon anledning anslöt sig en affärspartner från Hollywood, USA, till projektet som investerade en summa på uppdrag av en investeringsbankman i Massachusetts, USA. Utrecht är känd som Nederländernas filmstad, liknande Hollywood.

"Miljardärskämt" för att slösa tid med flit

Affärspartnern från Hollywood tog på sig en roll som vd och gick med på att ansvara för affärsmodellen. Han tillbringade två år på att resa runt i USA för att träffa miljardärer medan han krävde att jag och en affärspartner från London skulle vänta och till slut gav han inga resultat och gick helt enkelt därifrån som om han aldrig brydde sig om projektet.

E-postadressen till hans filmutrustningsföretags webbplats var "info@billionairesclub.com".

I ett av sina senaste e-postmeddelanden delade han en länk på Forbes.com med rubriken att 9 av 10 startups misslyckas och sökte ursäkt med Rembrandt van Gogh som "dö fattig" bara för att bli känd senare, och uppfinnaren Tesla som hade ett liknande öde .

I ett av mina senaste e-postmeddelanden till honom kommunicerade jag följande:

Dear [BUSINESS PARTNER],

I understand that you are now trying to walk away, leaving behind your investment, while having no argument against me or the technology. You try to make it look as a generous action from your side, but it’s not righteous.

A few months ago you held on firmly to your CEO position when asked friendly, while considering that your functioning as CEO had increasingly become questioned for lack of results and broken promises, if you wanted to leave. Months of waiting followed. New promises were unmet again. Due to little to no communication from your side it has been perceived as “waiting for no reason”.

In essence, a full year of time has been wasted for no apparent reason and there has been no indication that it matters to you.

It is simply not righteous to now walk away as if a 9 out of 10 startup failed


Slack conversation Slö konversation E-mail conversation E-postkonversation


Som framgår upprätthöll jag en respektfull attityd mot affärspartnern och det fanns ingen annan konflikt än en tvist om hans prestation.

I början av affärsrelationen konstaterades det i intern kommunikation med affärspartnern att jag uppfattade Rabobank som skyldig och jag blev då allvarligt varnad för att det inte skulle vara klokt att ta emot ett fortune 500-företag som Rabobanken. vilket jag fick intrycket att de kunde vara involverade i Rabobank också.

Det är bara logiskt att med avslöjandet av affärspartnern som en sabotör (som investerade en summa på uppdrag av en investmentbanker i Massachusetts, USA) att den logiska (outtalade) slutsatsen skulle bli 2018/2019 att Rabobank låg bakom den skadliga affärspraxis också. De spelade ett "miljardär" skämt på ett projekt för att slösa tid med flit, och gick sedan därifrån igen (lämnade sin investering bakom sig) "utan anledning".

Med tanke på hela situationen är det bara logiskt att Rabobank, med tanke på dess affärsförbindelse med mig och dess huvudkontor i Utrecht, åtminstone har haft ett visst inflytande eller överblick över vad som hände med attacken mot mitt hem i Utrecht.

Twitter ban

Twitterförbud

Den 23 augusti 2020 skapades ett Twitter-konto för CSS-ART.COM: @purecssart

Kontot publicerade en första tweet och twittrade senare om ett konstverk och förbjöds kort därefter. Kontot har varit förbjudet sedan dess.

Moss bollförbud

I februari 2021 postade jag ett meddelande på Houzz.com för att begära uppmärksamhet för idén att växter är levande varelser för vilka begreppet "lycka" kan vara tillämpligt.

Senare samma månad slog en djuraffär i delstaten Washington larm på ett litet blötdjur som hittats på en marimosboll. Kort därefter gick förbudet mot mossbollar viralt på YouTube.

Trots sannolikheten för en slump, fortfarande anmärkningsvärt att ge uppmärksamhet åt mossbollar och växtintelligens. Hela artikeln finns här .

Slutet gott allting gott?

I ett retroperspektiv har den utspelade situationen varit avgörande för att uppmärksamma Coca-Colas faktiska mordpraxis. Kanske bidrog situationen i slutändan till att förhindra mord på människor i länder i Sydamerika och på andra håll.

Dessutom har situationen lett till ett initiativ för att främja en kritisk granskning av GMO, som kan vara av vital betydelse för naturen.

Det finns partier som har antytt att de hoppades att det skulle komma ett initiativ för att koppla samman moral med biovetenskap. Konceptet butterflyGMOdebate.org erbjuder bland annat ett filosofiskt perspektiv på moral.

Den berömda författaren och professorn i historia Walter Isaacson, ordförande för Aspen Institute och VD för CNN, sa följande i en intervju:

Det kommer att bli ett livsvetenskapligt sekel. Människor som kan utnyttja biovetenskapernas teknologier och koppla den till vår moraliska förståelse, till vår humaniora, de kommer att vara människorna som kommer att dominera det tjugoförsta århundradet och jag hoppas att en storslagen figur kommer att representera det.

För ordens skull: Jag är inte intresserad av "berömdhet" eller uppmärksamhet och jag skulle personligen bara bry mig om resultat . Jag är en affärstyp av person och jag är inte politiskt, ideologiskt eller religiöst motiverad.

En önskan om något som "berömdhet" skulle vara en sorts korruption ur mitt perspektiv. Jag skulle vilja att "de bästa" vinner naturligt och det behöver inte vara jag. Sloganen för märket Mercedes-Benz representerar hur jag ursprungligen är: " Det bästa eller inget ".

Naturskyddet mot GMO är något som jag i efterhand har varit intresserad av att ha varit med om. Inte för att förhindra GMO eller för att säga hur världen ska vara, utan för att ge ett bidrag med teori för vad som kan anses vara 'bra '.

Med hänsyn till fuzzen. Glöm inte att det psykiatriska etablissemanget har varit inblandat från en position av en kamp för att överleva.

Jag svarade en gång följande till en filosof på ett filosofiforum som menade att jag led av ett messiassyndrom.

När det gäller psykiatrin verkar det som att de har försökt avleda uppmärksamheten från dem genom att bland annat spela ett "Jesus-skämt", och att det i slutändan kan förklara ursprunget till allt fuzz. På sätt och vis, vad som har observerats, var en kamp för att överleva genom en praktik som inte kan stå på egna ben. Det här är bara mina "två cent" med hänsyn till vad som hände.