PURE CSS ART GALLERY

2019. године мој дом је нападнут и ја сам био изложен приказу апсурдно дубоке корупције у правосуђу. Цела прича је описана у недавно објављеној е-књиги на Zielenknijper.com.

Започео сам истрагу о позадини напада на мој дом и узрок је био мој критичан став у погледу ГМО, што би на крају довело до филозофске иницијативе за очување природе, butterflyGMOdebate.org .

Све је почело са националном рекламом за кола након што сам известио о ГМО у Цоца Цоли. Убрзо након тог ТВ огласа дошло је до поплаве бесмислених негативних 0-⭐ рецензија за популарни додатак за оптимизацију ВордПресс-а, након чега је уследило забрану додатка након што је модератор извео апсурдни напад клеветама на који сам пристојно одговорио. Након тога, Рабобанк , банка са богатством 500 са седиштем у граду Утрехту, Холандија, уложила је у мој посао да би га саботирала и то је директно (хронолошки) претходило нападу на мој дом у Утрехту.

Забрана додатка за ВордПресс

Забрана популарног додатка за оптимизацију ВордПресс-а 2016. са 20.000 професионалних корисника била је права 'мистерија'. Забрана је уследила након што сам објавио уредну писану поруку да ме је ВордПресс модератор третирао „ нељубазно “, што је био случај, као што је видљиво у следећем коментару корисника:

WordPress plugin ban mystery user comment Размишљање о забрани додатка од стране корисника додатка

Како се чини, таква акција никада раније није спроведена. Претходна 'неуважна' акција модератора дошла је потпуно из ведра неба.

У 2016. је корисницима додатка обезбеђена висококвалитетна бесплатна подршка. Ово је укључивало свеобухватнију услугу пријављивањем на њихову веб страницу ради помоћи, на чему су корисници били веома захвални.

Форум за подршку ВордПресс.орг приказао је историју бесплатне подршке високог квалитета и кориснике који су били веома задовољни тиме.

Изненада, из ведра неба и без очигледног разлога или мотива, модератор ВордПресс-а је извршио напад клеветом.

Модератор је заменио љубазан потпис испод порука подршке везом до текста ВордПресс политике против нежељене поште у којој је писало да „ није дозвољено оглашавање у темама које нису повезане са вашим додацима или темама “ и то је урадио са љутитим ставом.

Следећи потпис је замењен везом до текста политике против нежељене поште.

Best Regards,
Jan Jaap
info@pagespeed.pro

Није било упозорења. Одмах је било јасно да акција није повезана са самим потписом, пошто је модератор игнорисао исти потпис других корисника. Скоро сви корисници су користили сличан потпис, што је једноставно љубазан део комуникације, а у повезаном тексту политике стоји да је дозвољено оглашавање на форуму као додатак или аутор теме, тако да би чак и мала реклама била дозвољена.

Модератор је потрошио неколико сати да замени потпис у 100 постова. Због тога је то била изванредна акција и изгледало је као да је тешка нежељена пошта уклоњена.

Првобитно, моја одлука је била да покушам да поништим клеветнички ефекат објављивањем љубазног одговора модератору у којем се наводи чињеница да је обичан потпис уклоњен. Тај одговор је прво блокирао, а касније обрисао модератор, а ВордПресс налог је био блокиран 8 дана тако да нисам могао да одговорим.

Модератор је био агресиван и љут. То није имало смисла након дугог периода пружања квалитетне бесплатне подршке корисницима.

Ништа није у реду са додатком

У јуну 2019, Гоогле је објавио везу до нове верзије додатка у својој званичној документацији на https://developers.google.com/web/, а један од последњих купаца компаније за оптимизацију за плаћену инсталацију додатка је потпредседник Мастерцард-а који је рекао да зна шта се десило са касније се расправљало о саботеру из Холивуда. То доказује да ништа није било у реду са компанијом или са додатком.

ГМО у Кока Коли

Недуго пре мистерије забране ВордПресс додатака пријавио сам да је Цоца Цола покушала да сакрије да користи ГМО у својим производима, што ме је довело и до открића злочина које је извршила компанија (убиство синдикалних организатора).

(2022) Стоп Киллер Цоца Цампаигн Кампања Стоп Киллер Цоке намерава да позове компанију Цоца-Цола на одговорност и да оконча језиви циклус насиља. Ови злочини укључују систематско застрашивање, киднаповање, мучење и убиство синдикалних вођа и чланова њихових породица у настојању да сломе своје синдикате. Извор: killercoke.org (2022) Случај Цоца-Цола (документарни филм) Цоца-Цола је можда један од највидљивијих брендова на свету, али постоји један део њиховог пословања који не желе да видите. Извор: thecoca-colacase.org (2014) Тхе Цоца Цола Киллингс: Како корпорација безалкохолних пића убија синдикалисте. Да ли смо споменули да Цоца Цола има дугу и мрачну историју слања својих милиција за радницима који се усуђују да траже боље услове? Корпорација је такође оптужена за разбијање синдиката у Пакистану, Никарагви и Гватемали, да споменемо само неке. У Турској има много навода о застрашивању, кршењу људских права и премлаћивању синдикалних активиста. Поред тога, бивши пословни партнер Цоца Цоле тврдио је да компанија има нелегитимне послове са ауторитарном владом Узбекистана. Извор: True Activist

Национална ТВ реклама приказивала је групу пријатеља са карактеристикама Утрехта како пију колу и једу кокице испред телевизора. Из рекламе се појавио осећај да има 'нечега' у вези са колу, иако се чинило да је то нормална реклама (смисао је настао јер је то била тако нормална реклама).

Бразилска ТВ реклама

У фебруару 2021. појавили су се бразилски видео огласи за Цоца Цола (Гоогле АдСенсе) на ввв.е -сцоотер.цо чији сам власник и који су приказивали скоро идентичну ТВ рекламу бразилске групе пријатеља, како пију колу и једу кокице испред телевизор, а затим и велики паук који је пузао у високом углу собе након чега је група људи почела да вришти од страха, након чега је реклама прекинута.

Упадљиво је било да су приказани видео рекламе Цоца Цоле. На крају крајева, ја нисам корисник производа и моја ИП адреса је позната Гоогле-у. Не гледам веб странице на португалском (бразилском) језику. Видео је аутоматски почео да се репродукује.

Гледати телевизор?

Скоро да нисам гледао ТВ и нисам имао ТВ. Случајно, један кућни друг из куће у којој сам живео је отишао и питао да ли желим да имам његов ТВ. Био је то велики и модеран телевизор са равним екраном који сам потом поставио на зид након чега сам доживео период непрекидног ТВ-а. За то време приметио сам ТВ рекламу 'цола'.

Инспирација

Lori Harfenist theresident.net Што се тиче мог извештавања о ГМО у Цоца-Цоли (и другим брендовима). Пратио сам критичку репортерку из Њујорка, Лори Харфенист (), која ми је била инспирација. Она је известила о ГМО у Цоца Цоли након чега сам сазнао да је Цоца Цола покушала да то сакрије од јавности, због чега сам се (у облику критичког блога ) заинтересовао.

Филм The Resident (2011) са Хилари Свонк је потенцијално инспирисан њом.

Саботажа од стране Рабобанке

Након кола ТВ рекламе, Рабобанк , инвестициона банка са богатством од 500 са седиштем у Утрехту, Холандија, уложила је у мој посао да би га саботирала. То је директно (хронолошки) претходило свему ономе што се десило са нападом на мој дом у Утрехту.

Рабобанк је посвећена безбедности хране и ГМО и позната је као „банка фармера“. Банка је прилагодила слоган „Растимо бољи свет заједно“ и представља се као еколошки прихватљива банка. У 2017. години банка је освојила награду „Греен Бонд Авард“.

Евидентно је да је Рабобанка покушала да саботира моје пословање. Без навођења разлога, инвеститор Рабобанке затворио је 6 месеци стару стартап компанију и одустао од своје инвестиције од 45.000 евра. Једноставно није било логичног разлога да одустану од улагања. Затворили су стартап компанију након 6 месеци, првобитно планираног времена за истраживање и развој, у којем је моја компанија на време дала изузетан резултат.

Пројекат ŵš.com могао је да вреди милијарду УСД. Озбиљно га је гледало преко 100.000 људи. (најновија иновација)

Технологија је обећала да ће обезбедити праву тренутну брзину веб локације за мобилне и десктоп рачунаре са брзинама навигације од мање од 1 милисекунде (0,001 секунде), брже од брзине освежавања многих екрана за игре. Поврх тога, технологија би могла да обезбеди +90% правог ХТМЛ уштеде преноса података и обезбедила би нове функције за интернет, као што је 'ХТМЛ у реалном времену'.

real time html

Многи врхунски инжењери би рекли да је оно што је технологија обећала да ће испоручити немогуће.

2016. Масачусетски институт за технологију (МИТ) би обезбедио технологију под називом Поларис која је обећавала побољшање брзине интернета за 34%.

(2016) МИТ има начин да убрза претраживање веба за 34 процента Технолошки институт у Масачусетсу развио је технологију под називом Поларис која би могла да убрза прегледање веба на мобилним и десктоп рачунарима за око 34 одсто. Извор: Engadget

У 2016. години, технологија уш.цом би обезбедила стварно побољшање брзине од +1000% за мобилне и десктоп рачунаре, поуздано , за постојеће веб-сајтове као што је ВордПресс, и плуг & плаи (инсталација од 5 минута).

Технологија уш.цом је радила много боље него што се очекивало и технички пројекат је био велики успех.

Уместо да буде срећан, инвеститор Рабобанке је нелогично отишао и одустао од своје инвестиције од 45.000 евра, без навођења разлога .

Једноставно није било логичног разлога да одустану од улагања.

Убрзо након што је Рабобанк отишла без навођења разлога, пројекту се придружио пословни партнер из Холивуда, САД, који је уложио суму у име инвестиционог банкара у Масачусетсу, САД. Утрехт је познат као филмски град Холандије, сличан Холивуду.

„Милијардерска шала“ да се намерно губи време

Пословни партнер из Холивуда преузео је улогу генералног директора и пристао да буде одговоран за пословни модел. Провео је две године да путује по САД да би се састао са милијардерима док је од мене и пословног партнера из Лондона захтевао да чекамо и на крају није дао резултате и једноставно је отишао као да му никада није стало до пројекта.

Адреса е-поште његове компаније за филмску опрему постављена је на 'инфо@биллионаиресцлуб.цом'.

У једном од својих последњих мејлова поделио је везу на Форбес.цом са насловом да 9 од 10 стартапа пропадне и тражио је изговор са Рембрантом ван Гогом који је 'умро сиромашан' да би касније постао познат, и проналазачем Теслом који је имао сличну судбину .

У једном од мојих последњих мејлова упућених њему, саопштио сам следеће:

Dear [BUSINESS PARTNER],

I understand that you are now trying to walk away, leaving behind your investment, while having no argument against me or the technology. You try to make it look as a generous action from your side, but it’s not righteous.

A few months ago you held on firmly to your CEO position when asked friendly, while considering that your functioning as CEO had increasingly become questioned for lack of results and broken promises, if you wanted to leave. Months of waiting followed. New promises were unmet again. Due to little to no communication from your side it has been perceived as “waiting for no reason”.

In essence, a full year of time has been wasted for no apparent reason and there has been no indication that it matters to you.

It is simply not righteous to now walk away as if a 9 out of 10 startup failed


Slack conversation Слаба конверзација E-mail conversation Разговор путем е-поште


Као што се види, задржао сам однос поштовања према пословном партнеру и није било никаквих сукоба осим спора око његовог учинка.

На почетку пословног односа, у интерној комуникацији са пословним партнером установљено је да сам сматрао да је Рабобанк кривац и тада сам био озбиљно упозорен да не би било паметно да се борим против компаније са богатством 500 као што је Рабобанк, по чему сам стекао утисак да су можда умешани и у Рабобанку.

Сасвим је логично да се уз разоткривање пословног партнера као диверзанта (који је уложио суму у име инвестиционог банкара у Масачусетсу, САД) логичан (неизговорен) закључак 2018/2019. да иза тог злонамерног стоји Рабобанк. пословне праксе такође. Одиграли су "милијардерску" шалу на пројекту да би намерно губили време, а затим су поново отишли (остављајући своју инвестицију) "без разлога".

Узимајући у обзир целу ситуацију, сасвим је логично да је Рабобанка, с обзиром на пословну везу са мном и са седиштем у Утрехту, барем имала неки утицај или надзор над оним што се десило са нападом на мој дом у Утрехту.

Twitter ban

Твитер забрана

Дана 23. августа 2020. отворен је Твитер налог за ЦСС-АРТ.ЦОМ: @пурецссарт

Налог је објавио први твит, а касније поново твитовао уметничко дело и убрзо је забрањен. Од тада је налог забрањен.

Мосс балл забрана

У фебруару 2021. поставио сам поруку на Хоузз.цом да бих затражио пажњу на идеју да су биљке жива бића за која би концепт 'срећа' могао бити применљив.

Касније тог месеца, продавница кућних љубимаца у држави Вашингтон огласила је узбуну због малог мекушаца пронађеног на кугли маримо маховине. Убрзо након тога, забрана лоптица од маховине постала је вирална на Јутјубу.

Упркос вероватноћи случајности, још увек вреди обратити пажњу на лоптице маховине и интелигенцију биљака. Цео чланак се налази овде .

Све је добро што се добро сврши?

У ретро перспективи, ситуација која се одиграла била је кључна у скретању пажње на стварне праксе убистава компаније Цоца-Цола. Можда је ситуација на крају помогла да се спречи убиство људи у земљама у Јужној Америци и другде.

Поред тога, ситуација је довела до иницијативе да се промовише критичко испитивање ГМО, што може бити од виталног значаја за природу.

Постоје странке које су навеле да се надају да ће постојати иницијатива за повезивање морала са наукама о животу. Концепт butterflyGMOdebate.org нуди, између осталог, филозофску перспективу морала.

Познати аутор и професор историје Walter Isaacson, председник Аспен института и извршни директор ЦНН-а, изјавио је следеће у интервјуу:

То ће бити век науке о животу. Људи који су у стању да искористе технологије наука о животу и повежу их са нашим моралним схватањем, са нашим хуманистичким наукама, то ће бити људи који ће доминирати двадесет првим веком и надам се да ће доћи велика фигура која ће то представљати.

За записник: мене не занимају 'слава' или пажња и мене лично занимају само резултати . Ја сам пословни тип особе и нисам политички, идеолошки или верски мотивисан.

Жеља за нечим као што је 'слава' била би нека врста корупције из моје перспективе. Ја бих фаворизовао 'најбољи' да победи природно и то не морам да будем ја. Слоган бренда Мерцедес-Бенз представља какав сам оригинално: „ Најбољи или ништа “.

Заштита природе од ГМО је нешто у шта сам, гледајући уназад, био заинтересован да се бавим. Не да спречим ГМО или да кажем какав би свет требало да буде, већ да дам допринос теоријом у име онога што се може сматрати 'добрим '.

С обзиром на фузз. Не заборавите да је психијатријски естаблишмент укључен са позиције борбе за опстанак.

Једном сам на филозофском форуму одговорио следеће филозофу који је сугерисао да болујем од синдрома месије.

Када је у питању психијатрија, чини се да су покушали да скрену пажњу са њих тако што су, између осталог, изигравали 'Исусову шалу', и да би то на крају могло објаснити порекло свих глупости. На неки начин, оно што је примећено, била је борба за опстанак праксом која не може да стоји на својим ногама. Ово су само моја 'два цента' с обзиром на оно што се догодило.