PURE CSS ART GALLERY

In 2019 werd mijn woning aangevallen en werd ik onderworpen aan een vertoning van absurd verregaande corruptie van Justitie. Het volledige verhaal staat beschreven in een recent gepubliceerd e-boek op Zielenknijper.com.

Ik begon een onderzoek naar de achtergrond van de aanval op mijn woning en de oorzaak werd herleid tot mijn kritische positie ten aanzien van GGO, wat uiteindelijk zou leiden tot een filosofisch initiatief voor natuurbehoud, butterflyGMOdebate.org .

Het begon allemaal met een nationale cola TV advertentie nadat ik over GGO in Coca Cola had gepubliceerd. Kort na die TV advertentie was er een stroom van onzinnige negatieve 0-⭐ beoordelingen voor een populaire WordPress optimalisatie plugin die werd gevolgd door een verbanning van de plugin nadat een moderator een absurde lasteraanval had uitgevoerd waarop ik beleefd had gereageerd. Vervolgens investeerde Rabobank, een Fortune 500-bank met zijn hoofdkantoor in de stad Utrecht, in mijn bedrijf met als doel om het te saboteren en dat ging direct (chronologisch) vooraf aan de aanval op mijn woning in Utrecht.

WordPress plugin verbanning

De verbanning in 2016 van een populaire WordPress optimalisatie plugin met 20.000 professionele gebruikers was een echt ‘mysterie’. De verbanning volgde nadat ik een beleefd geschreven bericht had gepost dat ik ‘onaardig’ was behandeld door WordPress moderators, wat het geval was zoals duidelijk is in de volgende opmerking van een gebruiker:

WordPress plugin ban mystery user comment Reflectie op de plugin verbanning door een plugin gebruiker

Een dergelijke actie leek nog nooit eerder te zijn gedaan. De voorgaande ‘respectloze’ actie van een moderator kwam volledig uit het niets.

In 2016 werd hoge kwaliteit gratis ondersteuning geboden aan gebruikers van de plugin. Dat omvatte een uitgebreidere service door in te loggen op de website voor hulp, waarvoor gebruikers zeer dankbaar waren.

Het WordPress.org support forum toonde een geschiedenis van gratis hoge kwaliteit ondersteuning en gebruikers die daar erg blij mee waren.

Plotseling, ogenschijnlijk zonder aanleiding of motief, voerde een WordPress moderator een lasteraanval uit.

De moderator verving een beleefde handtekening onder support berichten met een link naar een WordPress anti-spam beleidstekst waarin stond vermeld dat “advertenties in onderwerpen die geen verband houden met uw eigen plugins of thema's is niet toegestaan” en hij deed het met een boze houding.

De volgende handtekening werd vervangen door een link naar een anti-spam beleidstekst.

Best Regards,
Jan Jaap
info@pagespeed.pro

Er was geen waarschuwing. Het was onmiddellijk duidelijk dat de actie niet gerelateerd was aan de handtekening zelf, omdat de moderator dezelfde handtekening door andere gebruikers negeerde. Bijna alle gebruikers gebruikten een vergelijkbare handtekening, wat eenvoudigweg een beleefd onderdeel van communicatie is, en de gekoppelde beleidstekst vermeldde dat het voor plugin en thema auteurs was toegestaan om op het forum te adverteren, dus zelfs een kleine advertentie zou zijn toegestaan.

De moderator besteedde enkele uren om de handtekening in 100 berichten te vervangen. Het was daarom een opmerkelijke actie en het liet het lijken alsof ernstige spam was verwijderd.

Aanvankelijk was mijn beslissing om te proberen het lasterlijke effect ongedaan te maken door een beleefd antwoord op de moderator te publiceren waarin stond vermeld dat een gewone handtekening was verwijderd. Dat antwoord werd eerst geblokkeerd en later verwijderd door de moderator en het WordPress account werd 8 dagen geblokkeerd zodat ik niet kon reageren.

De moderator was agressief en boos. Dat was niet logisch na een lange periode van het bieden van gratis hoge kwaliteit ondersteuning aan gebruikers.

Niets mis met de plugin

In juni 2019 publiceerde Google een link naar een nieuwe versie van de plugin op hun officiële documentatie op https://developers.google.com/web/ en een van de laatste klanten van het optimalisatie bedrijf voor een betaalde installatie van de plugin is vice president van MasterCard die zei dat hij wist wat er was gebeurd met betrekking tot een saboteur uit Hollywood dat later wordt besproken. Dat bewijst dat er niets mis was met het bedrijf of met de plugin.

GGO in Coca Cola

Kort voor het WordPress plugin verbannings mysterie had ik gepubliceerd over het feit dat Coca Cola probeerde te verbergen dat ze GGO in hun producten gebruikten, wat me ook leidde tot de ontdekking van wreedheden die door het bedrijf werden uitgevoerd (de moord op vakbonds organisatoren).

(2022) Stop Killer Coke Campagne De campagne-stop-moordenaar Coke is van plan het Coca-Cola-bedrijf verantwoordelijk te houden en de gruwelijke cyclus van geweld te beëindigen. Deze wreedheden omvatten de systematische intimidatie, ontvoering, marteling en moord op vakbondsleiders en leden van hun families in pogingen om hun vakbonden te verpletteren. Bron: killercoke.org (2022) The Coca-Cola Case (documentaire film) Coca-Cola is misschien een van de meest zichtbare merken ter wereld, maar er is een deel van hun activiteiten die ze niet willen dat je ziet. Bron: thecoca-colacase.org (2014) The Coca Cola Killings: hoe een frisdrankbedrijf Unionisten vermoordt. Hebben we al gezegd dat Coca Cola een lange en donkere geschiedenis heeft van het verzenden van de milities na werknemers die betere omstandigheden durven eisen? Het bedrijf wordt ook beschuldigd van vakbondsbusting in Pakistan, Nicaragua en Guatemala om er maar een paar te noemen. In Turkije beschuldigingen van intimidatie, zijn mensenrechtenschendingen en het kloppen van vakbondsactivisten in overvloed. Bovendien beweerde een voormalige Coca Cola -zakenpartner dat het bedrijf een onwettige omgang heeft met de autoritaire regering van Oezbekistan. Bron: True Activist

De nationale TV advertentie liet een groep vrienden zien met Utrechtse kenmerken die cola drinken en popcorn aten voor een TV. Het gevoel ontstond door de advertentie dat er 'iets' was met de cola, hoewel het een normale advertentie leek te zijn (het gevoel werd gecreëerd doordat het zo'n normale advertentie was).

Braziliaanse TV advertentie

In februari 2021 waren er Braziliaanse Coca Cola video advertenties (Google Adsense) op www.e-cooter.co waarvan ik eigenaar ben die een bijna identieke TV advertentie toonde van een Braziliaanse groep vrienden, die cola dronken en popcorn aten voor een TV, en vervolgens een grote spin die in de hoge hoek van de kamer kruipt, waarna de groep mensen begon te schreeuwen van angst, waarna de advertentie eindigde.

Het was opvallend dat Coca Cola video advertenties werden getoond. Ik ben tenslotte geen gebruiker van het product en mijn IP is bekend bij Google. Ik bekijk geen websites in de Portugese (Braziliaanse) taal. De video begon automatisch te spelen.

TV kijken?

Ik keek nooit TV en ik had geen TV. Toevallig vertrok een huisgenoot van het huis waar ik woonde en vroeg of ik zijn TV wilde hebben. Het was een grote en moderne flatscreen TV die ik vervolgens aan de muur heb geïnstalleerd, waarna ik een periode van continue TV ervaarde. Gedurende deze tijd zag ik de ‘cola’ TV advertentie.

Inspiratie

Lori Harfenist theresident.net Met betrekking tot mijn rapportage over GGO in Coca-Cola (en andere merken). Ik volgde een kritische verslaggever uit New York, Lori Harfenist (www.theresident.net), die een inspiratie voor mij is geweest. Ze rapporteerde over GGO in Coca Cola, waarna ik leerde dat Coca Cola het probeerde te verbergen voor het publiek, waardoor ik (in de vorm van de kritische blog zielenknijper.com) geïnteresseerd raakte.

De film The Resident (2011) met Hilary Swank is mogelijk door haar geïnspireerd.

Sabotage door Rabobank 

Na de Cola TV -advertentie investeerde Rabobank, een Fortune 500 investerings bank met zijn hoofdkantoor in Utrecht, in mijn bedrijf met als doel om het te saboteren. Dat ging direct (chronologisch) vooraf aan wat er gebeurde met de aanval op mijn woning in Utrecht.

Rabobank is toegewijd aan voedselzekerheid en GGO en staat bekend als ‘boerenbank’. De bank heeft de slogan "samen een betere wereld groeien" en presenteert zich als een milieuvriendelijke bank. In 2017 won de bank de "Green Bond Award".

Het is duidelijk dat de Rabobank probeerde om mijn bedrijf te saboteren. Zonder een reden te geven, sloot de Rabobank investeerder een 6 maanden oude startup en gaf de investering van € 45.000 euro op. Er was eenvoudigweg geen logische reden om hun investering op te geven. Ze sloten het startup bedrijf na 6 maanden, de oorspronkelijk geplande tijd voor R&D, waarin mijn bedrijf een uitzonderlijk resultaat had opgeleverd, op tijd.

Het project ŵš.com had een miljard USD waard kunnen zijn. Het werd serieus bekeken door meer dan 100.000 mensen. (geavanceerde innovatie)

De technologie beloofde om echte instant websitesnelheid te bieden voor mobiel en desktop met navigatiesnelheden zo snel als minder dan 1 milliseconde (0.001 seconde), sneller dan de verversingssnelheid van veel gaming beeldschermen. Bovendien kan de technologie een echte +90% HTML data-overdrachtsbesparing bieden en zou het nieuwe functies voor internet bieden, zoals ‘realtime HTML’.

real time html

Veel topingenieurs zouden zeggen dat wat de technologie beloofde te leveren onmogelijk was.

In 2016 zou Massachusetts Institute of Technology (MIT) een technologie bieden met de naam Polaris die 34% snelheidsverbetering voor internet beloofde.

(2016) MIT heeft een manier om webbrowsen met 34 procent te versnellen Massachusetts Institute of Technology heeft een technologie ontwikkeld met de naam Polaris die mobiel en desktop webwebbrows zou kunnen maken met ongeveer 34 procent sneller. Bron: Engadget

In 2016 zou de ŵš.com technologie een reële +1000% snelheidsverbetering voor mobiel en desktop, betrouwbaar, bieden voor bestaande websites zoals WordPress en plug & play (5 minuten installatie).

De ŵš.com technologie werkte veel beter dan verwacht en technisch gezien was het project een groot succes.

In plaats van blij te zijn, liep de Rabobank investeerder onlogisch weg en gaf zijn investering van € 45.000 euro op, zonder een reden te geven.

Er was eenvoudigweg geen logische reden om hun investering op te geven.

Kort nadat Rabobank wegliep zonder een reden te geven, trad een zakenpartner uit Hollywood, VS toe tot het project die een bedrag investeerde namens een investeringsbankier in Massachusetts, VS. Utrecht staat bekend als de filmstad van Nederland, vergelijkbaar met Hollywood.

“Miljardairs grap” om met opzet tijd te verkwanselen

De zakenpartner uit Hollywood nam een rol als CEO op zich en stemde ermee in verantwoordelijk te zijn voor het bedrijfsmodel. Hij spendeerde twee jaar om de VS rond te reizen om miljardairs te ontmoeten, terwijl hij mij en een zakenpartner uit Londen liet wachten en uiteindelijk leverde hij geen resultaten en liep weg alsof hij nooit om het project had gegeven.

Het e-mailadres van zijn website van een filmapparatuur bedrijf was ingesteld op ‘info@billionairesclub.com’.

In een van zijn laatste e -mails deelde hij een link op Forbes.com met de kop dat 9 van de 10 startups faalden en een excuus zochten met Rembrandt van Gogh die 'armen' stierf om later beroemd te worden, en uitvinder Tesla die een soortgelijk lot had .

In een van mijn laatste e -mails aan hem, heb ik het volgende gecommuniceerd:

Dear [BUSINESS PARTNER],

I understand that you are now trying to walk away, leaving behind your investment, while having no argument against me or the technology. You try to make it look as a generous action from your side, but it’s not righteous.

A few months ago you held on firmly to your CEO position when asked friendly, while considering that your functioning as CEO had increasingly become questioned for lack of results and broken promises, if you wanted to leave. Months of waiting followed. New promises were unmet again. Due to little to no communication from your side it has been perceived as “waiting for no reason”.

In essence, a full year of time has been wasted for no apparent reason and there has been no indication that it matters to you.

It is simply not righteous to now walk away as if a 9 out of 10 startup failed


Slack conversation Slack conversatie E-mail conversation E-mail conversatie


Zoals te zien is, handhaafde ik een respectvolle houding ten opzichte van de zakenpartner en er was geen ander conflict dan een geschil over zijn prestaties.

In het begin van de zakelijke relatie werd in interne communicatie met de zakenpartner vastgesteld dat ik Rabobank zag als de dader en ik werd toen serieus gewaarschuwd dat het opnemen tegen een Fortune 500 -bedrijf zoals de Rabobank niet wijs zou zijn, waardoor ik de indruk kreeg dat ze misschien ook bij Rabobank betrokken zouden kunnen zijn.

Het is alleen logisch dat met het ontmaskeren van de zakenpartner als een saboteur (die een bedrag investeerde namens een investeringsbankier in Massachusetts, VS) dat de logische (onuitgesproken) conclusie zou zijn in 2018/2019 dat Rabobank ook achter die kwaadaardige zakelijke praktijken zat. Ze speelden een 'miljardairs'-grap op een project om met opzet tijd te verspillen en liepen vervolgens weer weg (lieten hun investering achter) 'zonder reden'.

Gezien de hele situatie, is het niet meer dan logisch dat de Rabobank, gezien zijn zakelijke link met mij en zijn hoofdkantoor in Utrecht, althans enige invloed of toezicht heeft gehad over wat er is gebeurd met de aanval op mijn woning in Utrecht.

Twitter ban

Twitter verbanning

Op 23 augustus 2020 is er een Twitter-account aangemaakt voor CSS-ART.COM: @purecssart

Het account plaatste een eerste tweet en retweette later een kunstwerk en werd kort daarna verbannen. Het account is sindsdien verbannen.

Mosbal verbanning

In februari 2021 plaatste ik een bericht op Houzz.com om aandacht te vragen voor het idee dat planten levende wezens zijn waarop het begrip ‘geluk’ van toepassing kan zijn.

Later die maand sloeg een dierenwinkel in de staat Washington alarm over een klein weekdier dat op een bal van marimomos was gevonden. Kort daarna ging het verbod op mosballen viraal op YouTube.

Ondanks de waarschijnlijkheid van toeval, toch opmerkelijk om aandacht te besteden aan mosballen en plantintelligentie. Het volledige artikel is hier te vinden.

Eind goed al goed?

In een retro perspectief heeft de situatie die zich heeft afgespeeld een rol gespeeld bij het vestigen van de aandacht op daadwerkelijke moordpraktijken van het Coca-Cola-bedrijf. Misschien heeft de situatie uiteindelijk geholpen om de moord op mensen in landen in Zuid-Amerika en elders te voorkomen.

Verder heeft de situatie geleid tot een initiatief om kritisch onderzoek van GGO te bevorderen, wat van vitaal belang kan zijn voor de natuur.

Er zijn partijen die hebben aangegeven dat ze hoopten dat er een initiatief zou komen om moraliteit te verbinden met de levenswetenschappen. Het concept butterflyGMOdebate.org biedt onder andere een filosofisch perspectief op moraliteit.

Gerenommeerde auteur en professor geschiedenis Walter Isaacson, president van het Aspen Institute en CEO van CNN, verklaarde het volgende in een interview:

Het wordt een eeuw van de life sciences. Mensen die in staat zijn om de technologieën van de levenswetenschappen te benutten en te verbinden met ons morele begrip, met onze geesteswetenschappen, dat zullen de mensen zijn die de eenentwintigste eeuw zullen domineren en ik hoop dat er een groots persoon zal komen die dat zal vertegenwoordigen.

Voor de goede orde: ik ben niet geïnteresseerd in 'fame' of bekendheid en ik zou persoonlijk alleen interesse hebben in resultaten. Ik ben een zakelijk type persoon en ik ben niet politiek, ideologisch of religieus gemotiveerd.

Een verlangen naar iets als 'bekendheid' zou een soort corruptie zijn vanuit mijn perspectief. Ik zou de voorkeur hebben dat 'de beste' op een natuurlijke wijze winnen en dat hoef ik niet per se zelf te zijn. De slogan van het merk Mercedes-Benz vertegenwoordigt hoe ik oorspronkelijk ben: "het beste of niets".

De bescherming van de natuur tegen GGO is iets waarin ik achteraf gezien geïnteresseerd ben geweest om bij betrokken te zijn geweest. Niet om GGO te voorkomen of om aan te geven hoe de wereld zou moeten zijn, maar om een bijdrage te leveren met theorie in het belang van wat als 'goed' kan worden beschouwd.

Wat betreft de fuzz. Vergeet niet dat het psychiatrische estabilishment betrokken is geweest vanuit een positie van een gevecht om te overleven.

Ik antwoordde ooit het volgende in een reactie op een filosoof op een filosofieforum die suggereerde dat ik aan een Messias-syndroom zou lijden.

Wanneer het de psychiatrie betreft, lijkt het erop dat ze hebben geprobeerd de aandacht van hen af te leiden door onder andere een 'Jezus -grap' te spelen, en dat het uiteindelijk de oorsprong van alle fuzz kan verklaren. In zekere zin is wat is waargenomen, een gevecht om te overleven door een praktijk die niet op zijn eigen benen kan staan. Dit is mijn 'twee cent' met betrekking tot wat er is gebeurd.