PURE CSS ART GALLERY

Το 2019, το σπίτι μου δέχθηκε επίθεση και υποβλήθηκα σε μια επίδειξη παράλογης βαθιάς διαφθοράς του δικαστικού σώματος. Η πλήρης ιστορία περιγράφεται σε ένα πρόσφατα δημοσιευμένο ηλεκτρονικό βιβλίο στο Zielenknijper.com.

Ξεκίνησα μια έρευνα για το ιστορικό της επίθεσης στο σπίτι μου και η αιτία εντοπίστηκε στην κριτική μου θέση σχετικά με τους ΓΤΟ, η οποία τελικά θα οδηγούσε σε μια φιλοσοφική πρωτοβουλία για τη διατήρηση της φύσης, butterflyGMOdebate.org .

Όλα ξεκίνησαν με μια εθνική τηλεοπτική διαφήμιση κόλα, αφού είχα αναφέρει σχετικά με ΓΤΟ στην Coca Cola. Λίγο μετά από εκείνη την τηλεοπτική διαφήμιση, υπήρξε μια πλημμύρα από παράλογες αρνητικές κριτικές 0-⭐ για μια δημοφιλή προσθήκη βελτιστοποίησης WordPress που ακολουθήθηκε από απαγόρευση της προσθήκης αφού ένας συντονιστής πραγματοποίησε μια παράλογη επίθεση συκοφαντίας στην οποία είχα απαντήσει αξιοπρεπώς. Στη συνέχεια, η Rabobank , μια τράπεζα 500 περιουσιακών στοιχείων με την έδρα της στην πόλη Ουτρέχτη, στην Ολλανδία, επένδυσε στην επιχείρησή μου για να τη σαμποτάρει και αυτό προηγήθηκε άμεσα (χρονικά) της επίθεσης στο σπίτι μου στην Ουτρέχτη.

Απαγόρευση προσθήκης WordPress

Η απαγόρευση το 2016 ενός δημοφιλούς πρόσθετου βελτιστοποίησης WordPress με 20.000 επαγγελματίες χρήστες ήταν ένα πραγματικό «μυστήριο». Η απαγόρευση ακολούθησε αφότου δημοσίευσα ένα προσεγμένο γραπτό μήνυμα ότι είχα αντιμετωπιστεί « αγενής » από την εποπτεία του WordPress, κάτι που συνέβη όπως φαίνεται στο ακόλουθο σχόλιο ενός χρήστη:

WordPress plugin ban mystery user comment Προβληματισμός σχετικά με την απαγόρευση προσθήκης από έναν χρήστη πρόσθετων

Όπως φαίνεται, τέτοια ενέργεια δεν είχε γίνει ποτέ στο παρελθόν. Η προηγούμενη «ασέβεια» ενέργεια από έναν συντονιστή ήταν εντελώς ασυνήθιστη.

Το 2016, παρέχεται δωρεάν υποστήριξη υψηλής ποιότητας στους χρήστες του πρόσθετου. Αυτό περιλάμβανε πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία με τη σύνδεση στον ιστότοπό τους για βοήθεια, για την οποία οι χρήστες ήταν πολύ ευγνώμονες.

Το φόρουμ υποστήριξης WordPress.org παρουσίασε ένα ιστορικό δωρεάν υποστήριξης υψηλής ποιότητας και χρήστες που ήταν πολύ ευχαριστημένοι με αυτό.

Ξαφνικά, ξαφνικά και χωρίς προφανή λόγο ή κίνητρο, ένας συντονιστής του WordPress πραγματοποίησε μια συκοφαντική επίθεση.

Ο συντονιστής αντικατέστησε μια ευγενική υπογραφή κάτω από τα μηνύματα υποστήριξης με έναν σύνδεσμο προς ένα κείμενο πολιτικής anti-spam του WordPress που ανέφερε ότι « δεν επιτρέπεται η διαφήμιση σε θέματα που δεν σχετίζονται με τα δικά σας πρόσθετα ή θέματα » και το έκανε με θυμωμένη στάση.

Η ακόλουθη υπογραφή αντικαταστάθηκε από έναν σύνδεσμο προς ένα κείμενο πολιτικής κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Best Regards,
Jan Jaap
info@pagespeed.pro

Δεν υπήρχε προειδοποίηση. Ήταν ξεκάθαρο αμέσως ότι η ενέργεια δεν σχετιζόταν με την ίδια την υπογραφή, καθώς ο συντονιστής αγνόησε την ίδια υπογραφή άλλων χρηστών. Σχεδόν όλοι οι χρήστες χρησιμοποιούσαν παρόμοια υπογραφή, η οποία είναι απλώς ένα ευγενικό μέρος της επικοινωνίας, και το συνδεδεμένο κείμενο πολιτικής ανέφερε ότι επιτρέπεται η διαφήμιση στο φόρουμ ως συντάκτης προσθήκης ή θέματος, επομένως ακόμη και μια μικρή διαφήμιση θα είχε επιτραπεί.

Ο συντονιστής αφιέρωσε αρκετές ώρες για να αντικαταστήσει την υπογραφή σε 100 δημοσιεύσεις. Ως εκ τούτου, ήταν μια αξιοσημείωτη ενέργεια και το έκανε να φαίνεται σαν να είχε αφαιρεθεί το σοβαρό ανεπιθύμητο περιεχόμενο.

Αρχικά η απόφασή μου ήταν να προσπαθήσω να αναιρέσω το συκοφαντικό αποτέλεσμα δημοσιεύοντας μια ευγενική απάντηση στον συντονιστή, αναφέροντας το γεγονός ότι αφαιρέθηκε μια απλή υπογραφή . Αυτή η απάντηση αρχικά μπλοκαρίστηκε και αργότερα διαγράφηκε από τον συντονιστή και ο λογαριασμός WordPress αποκλείστηκε για 8 ημέρες, ώστε να μην μπορώ να απαντήσω.

Ο συντονιστής ήταν επιθετικός και θυμωμένος. Αυτό δεν είχε νόημα μετά από μια μακρά περίοδο παροχής υψηλής ποιότητας δωρεάν υποστήριξης στους χρήστες.

Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το πρόσθετο

Τον Ιούνιο του 2019, η Google δημοσίευσε έναν σύνδεσμο προς μια νέα έκδοση της προσθήκης στην επίσημη τεκμηρίωσή της στο https://developers.google.com/web/ και ένας από τους τελευταίους πελάτες της εταιρείας βελτιστοποίησης για πληρωμένη εγκατάσταση της προσθήκης είναι ο Αντιπρόεδρος της Mastercard, ο οποίος είπε ότι γνώριζε τι συνέβη με αφορά έναν σαμποτέρ από το Χόλιγουντ που συζητήθηκε αργότερα. Αυτό αποδεικνύει ότι τίποτα δεν ήταν λάθος με την εταιρεία ή με το πρόσθετο.

ΓΤΟ στην Coca Cola

Λίγο πριν από το μυστήριο της απαγόρευσης των πρόσθετων WordPress, είχα αναφέρει για το γεγονός ότι η Coca Cola προσπάθησε να κρύψει ότι χρησιμοποιούσε ΓΤΟ στα προϊόντα της, κάτι που με οδήγησε επίσης στην ανακάλυψη φρικαλεοτήτων που έκανε η εταιρεία (η δολοφονία των οργανωτών συνδικάτων).

(2022) Εκστρατεία Stop Killer Coke Η Campaign Stop Killer Coke σκοπεύει να θεωρήσει υπεύθυνη την The Coca-Cola Company και να τερματίσει τον φρικτό κύκλο βίας. Αυτές οι φρικαλεότητες περιλαμβάνουν τον συστηματικό εκφοβισμό, τις απαγωγές, τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες ηγετών συνδικάτων και μελών των οικογενειών τους σε προσπάθειες συντριβής των συνδικάτων τους. Πηγή: killercoke.org (2022) The Coca-Cola Case (ταινία ντοκιμαντέρ) Η Coca-Cola μπορεί να είναι μια από τις πιο εμφανείς μάρκες στον κόσμο, αλλά υπάρχει ένα μέρος της λειτουργίας της που δεν θέλουν να δείτε. Πηγή: thecoca-colacase.org (2014) The Coca Cola Killings: Πώς μια εταιρεία αναψυκτικών δολοφονεί συνδικαλιστές. Αναφέραμε ότι η Coca Cola έχει μια μακρά και σκοτεινή ιστορία να στέλνει τις πολιτοφυλακές της πίσω από εργάτες που τολμούν να απαιτήσουν καλύτερες συνθήκες; Η εταιρεία κατηγορείται επίσης για καταστροφή συνδικάτων στο Πακιστάν, τη Νικαράγουα και τη Γουατεμάλα για να αναφέρουμε μερικά. Στην Τουρκία αφθονούν οι καταγγελίες για εκφοβισμό, παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ξυλοδαρμούς ακτιβιστών των συνδικάτων. Επιπλέον, ένας πρώην συνεργάτης της Coca Cola ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία έχει παράνομες συναλλαγές με την αυταρχική κυβέρνηση του Ουζμπεκιστάν. Πηγή: True Activist

Η εθνική τηλεοπτική διαφήμιση έδειξε μια ομάδα φίλων με χαρακτηριστικά της Ουτρέχτης να πίνουν κόλα και να τρώνε ποπ κορν μπροστά σε μια τηλεόραση. Η αίσθηση προέκυψε από τη διαφήμιση ότι υπήρχε «κάτι» σχετικά με την κόλα, αν και φαινόταν να είναι μια κανονική διαφήμιση (η αίσθηση δημιουργήθηκε επειδή ήταν μια τόσο κανονική διαφήμιση).

Τηλεοπτική διαφήμιση της Βραζιλίας

Τον Φεβρουάριο του 2021 υπήρξαν διαφημίσεις βίντεο Coca Cola της Βραζιλίας (Google AdSense) στο www.e-scooter.co του οποίου είμαι ιδιοκτήτης που έδειχνε μια σχεδόν πανομοιότυπη τηλεοπτική διαφήμιση μιας βραζιλιάνικης παρέας φίλων, που έπιναν κόλα και έτρωγαν ποπ κορν μπροστά μια τηλεόραση και, στη συνέχεια, μια μεγάλη αράχνη που σέρνεται στην ψηλή γωνία του δωματίου, μετά την οποία η ομάδα των ανθρώπων άρχισε να ουρλιάζει έντρομη, μετά την οποία η διαφήμιση τελείωσε.

Ήταν εντυπωσιακό ότι προβλήθηκαν διαφημίσεις βίντεο της Coca Cola. Εξάλλου, δεν είμαι χρήστης του προϊόντος και η IP μου είναι γνωστή στην Google. Δεν βλέπω ιστότοπους στην Πορτογαλική (Βραζιλιάνικη) γλώσσα. Το βίντεο άρχισε να παίζει αυτόματα.

Βλέπω τηλεόραση?

Δεν έβλεπα σχεδόν ποτέ τηλεόραση και δεν είχα τηλεόραση. Συμπτωματικά, ένας συγκάτοικος του σπιτιού όπου έμενα έφυγε και με ρώτησε αν ήθελα να έχω την τηλεόρασή του. Ήταν μια μεγάλη και μοντέρνα τηλεόραση επίπεδης οθόνης που στη συνέχεια τοποθέτησα στον τοίχο και μετά βίωσα μια περίοδο συνεχούς τηλεόρασης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, παρατήρησα την τηλεοπτική διαφήμιση «cola».

Εμπνευση

Lori Harfenist theresident.net Όσον αφορά τις αναφορές μου για ΓΤΟ στην Coca-Cola (και άλλες μάρκες). Ακολουθούσα μια επικριτική ρεπόρτερ από τη Νέα Υόρκη, τη Lori Harfenist (www.theresident.net), η οποία ήταν πηγή έμπνευσης για μένα. Ανέφερε σχετικά με ΓΤΟ στην Coca Cola, μετά από την οποία έμαθα ότι η Coca Cola προσπάθησε να το κρύψει από το κοινό, κάτι που με έκανε (με τη μορφή του επικριτικού ιστολογίου zielenknijper.com) να ενδιαφερθώ.

Η ταινία The Resident (2011) με την Hilary Swank είναι πιθανώς εμπνευσμένη από αυτήν.

Σαμποτάζ από τη Rabobank

Μετά την τηλεοπτική διαφήμιση της Cola, η Rabobank , μια επενδυτική τράπεζα 500 περιουσιακών στοιχείων με την έδρα της στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, επένδυσε στην επιχείρησή μου για να τη σαμποτάρει. Αυτό προηγήθηκε άμεσα (χρονικά) όλων αυτών που συνέβησαν με την επίθεση στο σπίτι μου στην Ουτρέχτη.

Η Rabobank είναι αφιερωμένη στην επισιτιστική ασφάλεια και τους ΓΤΟ και είναι γνωστή ως «τράπεζα αγροτών». Η τράπεζα έχει προσαρμόσει το σλόγκαν «Μαζί για έναν καλύτερο κόσμο» και παρουσιάζεται ως μια τράπεζα φιλική προς το περιβάλλον. Το 2017 η τράπεζα κέρδισε το «Βραβείο Green Bond».

Είναι προφανές ότι η Rabobank επιχείρησε να σαμποτάρει την επιχείρησή μου. Χωρίς να δώσει λόγο, ο επενδυτής της Rabobank έκλεισε μια startup εταιρεία 6 μηνών και εγκατέλειψε την επένδυσή του ύψους 45.000 ευρώ. Απλώς δεν υπήρχε κανένας λογικός λόγος να εγκαταλείψουν την επένδυσή τους. Έκλεισαν την startup εταιρεία μετά από 6 μήνες, τον αρχικά προγραμματισμένο χρόνο για Ε&Α, στον οποίο η εταιρεία μου είχε δώσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, εγκαίρως .

Το έργο ŵš.com θα μπορούσε να είχε αξία ενός δισεκατομμυρίου USD. Παρακολούθησαν σοβαρά περισσότερα από 100.000 άτομα. (καινοτομία αιχμής)

Η τεχνολογία υποσχέθηκε να παρέχει πραγματική άμεση ταχύτητα ιστότοπου για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές με ταχύτητες πλοήγησης τόσο γρήγορες όσο λιγότερο από 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου (0.001 δευτερόλεπτο), ταχύτερη από τον ρυθμό ανανέωσης πολλών οθονών παιχνιδιών. Επιπλέον, η τεχνολογία θα μπορούσε να παρέχει +90% της πραγματικής εξοικονόμησης μεταφοράς δεδομένων HTML και θα παρέχει νέες δυνατότητες για το Διαδίκτυο, όπως «HTML σε πραγματικό χρόνο».

real time html

Πολλοί κορυφαίοι μηχανικοί θα έλεγαν ότι αυτό που υποσχέθηκε να προσφέρει η τεχνολογία ήταν αδύνατο.

Το 2016, το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) θα παρείχε μια τεχνολογία με το όνομα Polaris που υπόσχεται βελτίωση ταχύτητας 34% για το Διαδίκτυο.

(2016) Το MIT έχει έναν τρόπο να επιταχύνει την περιήγηση στο web κατά 34 τοις εκατό Το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης ανέπτυξε μια τεχνολογία με το όνομα Polaris που θα μπορούσε να κάνει την περιήγηση στο διαδίκτυο από κινητές συσκευές και επιτραπέζιους υπολογιστές περίπου 34 τοις εκατό πιο γρήγορη. Πηγή: Engadget

Το 2016, η τεχνολογία ŵš.com θα παρείχε πραγματική βελτίωση ταχύτητας +1000% για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές, αξιόπιστα , για υπάρχοντες ιστότοπους όπως το WordPress και plug & play (εγκατάσταση 5 λεπτών).

Η τεχνολογία ŵš.com λειτούργησε πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο και τεχνικά το έργο είχε μεγάλη επιτυχία.

Αντί να είναι ευχαριστημένος, ο επενδυτής της Rabobank έφυγε παράλογα και εγκατέλειψε την επένδυσή του ύψους 45.000 ευρώ, χωρίς να δώσει λόγο .

Απλώς δεν υπήρχε κανένας λογικός λόγος να εγκαταλείψουν την επένδυσή τους.

Λίγο αφότου η Rabobank αποχώρησε χωρίς να δώσει λόγο, ένας επιχειρηματικός συνεργάτης από το Χόλιγουντ των ΗΠΑ εντάχθηκε στο έργο, ο οποίος επένδυσε ένα ποσό για λογαριασμό ενός επενδυτικού τραπεζίτη στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ. Η Ουτρέχτη είναι γνωστή ως η κινηματογραφική πόλη της Ολλανδίας, παρόμοια με το Χόλιγουντ.

«Δισεκατομμυριούχος αστείο» για να χάνεις χρόνο επίτηδες

Ο επιχειρηματικός συνεργάτης από το Χόλιγουντ ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου και συμφώνησε να είναι υπεύθυνος για το επιχειρηματικό μοντέλο. Πέρασε δύο χρόνια για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να συναντηθεί με δισεκατομμυριούχους, ενώ ζήτησε από εμένα και έναν επιχειρηματικό συνεργάτη από το Λονδίνο να περιμένουμε και τελικά δεν έδωσε κανένα αποτέλεσμα και απλά έφυγε σαν να μην τον ενδιέφερε ποτέ το έργο.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ιστότοπου της εταιρείας του κινηματογραφικού εξοπλισμού ορίστηκε σε «info@billionairesclub.com».

Σε ένα από τα τελευταία του email μοιράστηκε έναν σύνδεσμο στο Forbes.com με τίτλο ότι 9 στις 10 νεοσύστατες επιχειρήσεις αποτυγχάνουν και ζήτησε δικαιολογία με τον Ρέμπραντ βαν Γκογκ που «πέθανε φτωχός» για να γίνει αργότερα διάσημος και τον εφευρέτη Τέσλα που είχε παρόμοια μοίρα. .

Σε ένα από τα τελευταία μου email προς αυτόν, του ανακοίνωσα τα εξής:

Dear [BUSINESS PARTNER],

I understand that you are now trying to walk away, leaving behind your investment, while having no argument against me or the technology. You try to make it look as a generous action from your side, but it’s not righteous.

A few months ago you held on firmly to your CEO position when asked friendly, while considering that your functioning as CEO had increasingly become questioned for lack of results and broken promises, if you wanted to leave. Months of waiting followed. New promises were unmet again. Due to little to no communication from your side it has been perceived as “waiting for no reason”.

In essence, a full year of time has been wasted for no apparent reason and there has been no indication that it matters to you.

It is simply not righteous to now walk away as if a 9 out of 10 startup failed


Slack conversation Χαλαρή συνομιλία E-mail conversation Συνομιλία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου


Όπως φαίνεται, διατήρησα μια στάση σεβασμού προς τον επιχειρηματικό εταίρο και δεν υπήρξε άλλη σύγκρουση εκτός από διαφωνία για την απόδοσή του.

Στην αρχή της επιχειρηματικής σχέσης, σε εσωτερική επικοινωνία με τον επιχειρηματικό εταίρο, διαπιστώθηκε ότι αντιλήφθηκα ότι η Rabobank ήταν ο ένοχος και στη συνέχεια προειδοποιήθηκα σοβαρά ότι δεν θα ήταν σοφό να αναλάβω μια εταιρεία 500 περιουσιακών στοιχείων, όπως η Rabobank, με την οποία μου δόθηκε η εντύπωση ότι μπορεί να ασχολούνται και με τη Rabobank.

Είναι λογικό ότι με την έκθεση του επιχειρηματικού εταίρου ως σαμποτέρ (ο οποίος επένδυσε ένα ποσό για λογαριασμό επενδυτικού τραπεζίτη στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ) το λογικό (ανείπωτο) συμπέρασμα θα ήταν το 2018/2019 ότι η Rabobank βρισκόταν πίσω από αυτό το κακόβουλο επιχειρηματικές πρακτικές επίσης. Έπαιξαν ένα «δισεκατομμυριούχος» αστείο σε ένα έργο για να χάνουν χρόνο επίτηδες, και μετά έφυγαν ξανά (αφήνοντας την επένδυσή τους πίσω) «χωρίς λόγο».

Λαμβάνοντας υπόψη την όλη κατάσταση, είναι λογικό ότι η Rabobank, λαμβάνοντας υπόψη τον επιχειρηματικό της δεσμό με εμένα και την έδρα της στην Ουτρέχτη, είχε τουλάχιστον κάποια επιρροή ή επίβλεψη για το τι συνέβη με την επίθεση στο σπίτι μου στην Ουτρέχτη.

Twitter ban

Απαγόρευση Twitter

Στις 23 Αυγούστου 2020 δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός Twitter για το CSS-ART.COM: @purecssart

Ο λογαριασμός δημοσίευσε ένα πρώτο tweet και αργότερα ανέβασε ξανά ένα έργο τέχνης και απαγορεύτηκε λίγο αργότερα. Ο λογαριασμός έχει αποκλειστεί από τότε.

Απαγόρευση μπάλας βρύου

Τον Φεβρουάριο του 2021 δημοσίευσα ένα μήνυμα στο Houzz.com για να ζητήσω την προσοχή στην ιδέα ότι τα φυτά είναι ζωντανά πλάσματα για τα οποία μπορεί να ισχύει η έννοια «ευτυχία».

Αργότερα τον ίδιο μήνα, ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων στην πολιτεία της Ουάσιγκτον σήμανε τον κώδωνα του κινδύνου σε ένα μικρό μαλάκιο που βρέθηκε σε μια μπάλα από βρύα marimo. Λίγο αργότερα, η απαγόρευση των μπάλες βρύου έγινε viral στο YouTube.

Παρά την πιθανότητα σύμπτωσης, είναι ακόμα αξιοσημείωτο να δοθεί προσοχή στις μπάλες από βρύα και στη νοημοσύνη των φυτών. Το πλήρες άρθρο βρίσκεται εδώ .

Όλα καλά που τελειώνει καλά;

Σε μια ρετρό προοπτική, η κατάσταση που διαδραματίστηκε ήταν καθοριστική για να επιστήσει την προσοχή στις πραγματικές πρακτικές δολοφονίας της εταιρείας Coca-Cola. Ίσως η κατάσταση βοήθησε τελικά να αποτραπεί η δολοφονία ανθρώπων σε χώρες της Νότιας Αμερικής και αλλού.

Επιπλέον, η κατάσταση οδήγησε σε μια πρωτοβουλία για την προώθηση μιας κριτικής εξέτασης των ΓΤΟ, η οποία μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για τη φύση.

Υπάρχουν κόμματα που έχουν δηλώσει ότι ήλπιζαν ότι θα υπήρχε μια πρωτοβουλία για τη σύνδεση της ηθικής με τις επιστήμες της ζωής. Η έννοια butterflyGMOdebate.org προσφέρει, μεταξύ άλλων, μια φιλοσοφική προοπτική για την ηθική.

Ο διάσημος συγγραφέας και καθηγητής ιστορίας Walter Isaacson, πρόεδρος του Ινστιτούτου Aspen και Διευθύνων Σύμβουλος του CNN, δήλωσε τα εξής σε συνέντευξή του:

Θα είναι ένας αιώνας των βιοεπιστημών. Άνθρωποι που είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τις τεχνολογίες των βιοεπιστημών και να τις συνδέσουν με την ηθική μας κατανόηση, με τις ανθρωπιστικές επιστήμες, αυτοί θα είναι οι άνθρωποι που θα κυριαρχήσουν στον εικοστό πρώτο αιώνα και ελπίζω να έρθει μια μεγάλη προσωπικότητα που θα το εκπροσωπήσει.

Για την ιστορία: Δεν με ενδιαφέρει η «φήμη» ή η προσοχή και προσωπικά θα με ενδιέφερε μόνο τα αποτελέσματα . Είμαι επιχειρηματίας και δεν έχω πολιτικά, ιδεολογικά ή θρησκευτικά κίνητρα.

Η επιθυμία για κάτι σαν «φήμη» θα ήταν ένα είδος διαφθοράς από την οπτική μου. Θα προτιμούσα «ο καλύτερος» να κερδίσει φυσικά και δεν χρειάζεται να είμαι εγώ. Το σλόγκαν της μάρκας Mercedes-Benz αντιπροσωπεύει το πώς είμαι αρχικά: « Το καλύτερο ή τίποτα ».

Η προστασία της φύσης από τους ΓΤΟ είναι κάτι στο οποίο εκ των υστέρων με ενδιέφερε να συμμετάσχω. Όχι για να αποτρέψω τους ΓΤΟ ή να πω πώς θα έπρεπε να είναι ο κόσμος, αλλά για να συνεισφέρω με τη θεωρία για λογαριασμό του τι μπορεί να θεωρηθεί «καλό». '.

Όσον αφορά το fuzz. Μην ξεχνάτε ότι το ψυχιατρικό ίδρυμα έχει εμπλακεί από θέση αγώνα για επιβίωση.

Κάποτε απάντησα το εξής σε έναν φιλόσοφο σε ένα φόρουμ φιλοσοφίας που μου είπε ότι έπασχα από σύνδρομο μεσσία.

Όσον αφορά την ψυχιατρική, φαίνεται ότι προσπάθησαν να αποσπάσουν την προσοχή από αυτούς παίζοντας ένα «ανέκδοτο του Ιησού», μεταξύ άλλων, και ότι τελικά μπορεί να εξηγήσει την προέλευση όλης της ασάφειας. Κατά κάποιο τρόπο, αυτό που έχει παρατηρηθεί, ήταν ένας αγώνας επιβίωσης από μια πρακτική που δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Αυτά είναι μόνο τα «δύο σεντς» μου σε σχέση με αυτό που συνέβη.