PURE CSS ART GALLERY

Vuonna 2019 kotiani hyökättiin ja minuun kohdistui järjettömän syvällinen oikeuslaitoksen korruptio. Koko tarina on kuvattu äskettäin julkaistussa e-kirjassa osoitteessa Zielenknijper.com.

Aloitin tutkinnan kotini hyökkäyksen taustasta ja syyksi löydettiin kriittinen kantani GMO:ien suhteen, mikä lopulta johtaisi filosofiseen luonnonsuojelualoitteeseen, butterflyGMOdebate.org .

Kaikki alkoi kansallisesta cola-televisiomainoksesta sen jälkeen, kun olin raportoinut Coca Colan GMO:ista. Pian tämän TV-mainoksen jälkeen oli tulva järjettömiä negatiivisia 0-⭐-arvosteluja suositusta WordPress-optimointilaajennuksesta, jota seurasi laajennuksen kieltäminen sen jälkeen, kun moderaattori suoritti absurdin panetteluhyökkäyksen, johon olin vastannut kunnollisesti. Myöhemmin Rabobank , Fortune 500 -pankki, jonka pääkonttori on Utrechtin kaupungissa, Alankomaissa, sijoitti yritykseeni sabotoidakseen sitä, ja se edelsi suoraan (kronologisesti) hyökkäystä kotiani Utrechtissa.

WordPress-laajennusten kielto

Suositun WordPress-optimointilaajennuksen, jolla oli 20 000 ammattikäyttäjää, kielto vuonna 2016 oli todellinen "mysteeri". Kielto seurasi sen jälkeen, kun lähetin siististi kirjoitetun viestin, että WordPressin moderointi oli kohdellut minua " epäystävällisesti ", mikä käy ilmi seuraavasta käyttäjän kommentista:

WordPress plugin ban mystery user comment Plugin-käyttäjän pohdintaa plugin-kiellosta

Kuten näyttää siltä, tällaista toimintaa ei ole koskaan aiemmin tehty. Edellinen "epäkunnioittava" moderaattorin toiminta tuli täysin tyhjästä.

Vuonna 2016 laajennuksen käyttäjille tarjottiin korkealaatuista ilmaista tukea. Tämä sisälsi kattavamman palvelun kirjautumalla sisään heidän verkkosivustolleen saadaksesi apua, mistä käyttäjät olivat erittäin kiitollisia.

WordPress.org-tukifoorumi esitteli korkealaatuisen ilmaisen tuen historian ja käyttäjät, jotka olivat siihen erittäin tyytyväisiä.

Yhtäkkiä, yllättäen ja ilman näkyvää syytä tai motiivia, WordPressin moderaattori suoritti panetteluhyökkäyksen.

Moderaattori korvasi tukiviestien alla olevan kohteliaan allekirjoituksen linkillä WordPressin roskapostin vastaiseen käytäntöön, jossa todettiin, että " mainonta aiheissa, jotka eivät liity omiin laajennuksiin tai teemoihin, ei ole sallittua ", ja hän teki sen vihaisella asenteella.

Seuraava allekirjoitus korvattiin linkillä roskapostin vastaiseen käytäntöön.

Best Regards,
Jan Jaap
info@pagespeed.pro

Ei ollut varoitusta. Oli heti selvää, että toiminto ei liittynyt itse allekirjoitukseen, koska moderaattori jätti huomioimatta muiden käyttäjien saman allekirjoituksen. Lähes kaikki käyttäjät käyttivät samanlaista allekirjoitusta, joka on yksinkertaisesti kohtelias osa viestintää, ja linkitetyssä käytäntötekstissä todettiin, että foorumilla saa mainostaa laajennuksena tai teeman tekijänä, joten pienikin mainos olisi sallittu.

Moderaattori käytti useita tunteja korvatakseen allekirjoituksen 100 viestissä. Se oli siksi merkittävä toimenpide, ja se sai vaikutelman siltä, että vakava roskaposti oli poistettu.

Aluksi päätökseni oli yrittää kumota panetteluvaikutus julkaisemalla moderaattorille kohtelias vastaus, jossa todettiin, että pelkkä allekirjoitus on poistettu. Moderaattori esti ja myöhemmin poisti tämän vastauksen, ja WordPress-tili estettiin 8 päiväksi, joten en voinut vastata.

Moderaattori oli aggressiivinen ja vihainen. Siinä ei ollut järkeä pitkän ajan jälkeen, kun käyttäjille tarjottiin korkealaatuista ilmaista tukea.

Pluginissa ei ole mitään vikaa

Kesäkuussa 2019 Google julkaisi linkin laajennuksen uuteen versioon virallisessa dokumentaatiossaan osoitteessa https://developers.google.com/web/, ja yksi optimointiyrityksen viimeisistä asiakkaista laajennuksen maksulliseen asennukseen on Mastercardin varatoimitusjohtaja, joka sanoi tietävänsä mitä sabotoija Hollywoodista, josta keskusteltiin myöhemmin. Tämä todistaa, ettei yrityksessä tai laajennuksessa ollut mitään vikaa.

GMO Coca Colassa

Vähän ennen WordPress-laajennusten kieltomysteeriä olin raportoinut siitä, että Coca Cola yritti salata käyttävänsä GMO:ta tuotteissaan, mikä johti minut myös yrityksen tekemien julmuuksien (ammattiliittojen järjestäjien murha) selvittämiseen.

(2022) Lopeta Killer Coke -kampanja Campaign Stop Killer Coke aikoo saattaa The Coca-Cola Companyn vastuuseen ja lopettaa hirvittävän väkivallan kierteen. Näihin julmuuksiin kuuluu ammattiliittojen johtajien ja heidän perheenjäsentensä järjestelmällinen pelottelu, kidnappaukset, kidutus ja murhat pyrkimyksissä murskata ammattiliittonsa. Lähde: killercoke.org (2022) Coca-Cola Case (dokumenttielokuva) Coca-Cola saattaa olla yksi maailman näkyvimmistä brändeistä, mutta heidän toiminnassaan on osa, jota he eivät halua sinun näkevän. Lähde: thecoca-colacase.org (2014) Coca Cola Killings: Kuinka virvoitusjuomayhtiö murhaa ammattiyhdistystyöntekijöitä. Mainitsimmeko, että Coca Colalla on pitkä ja synkkä historia lähettäessään joukkojaan työntekijöiden perään, jotka uskaltavat vaatia parempia olosuhteita? Yhtiötä syytetään myös ammattiliittojen rikkomisesta Pakistanissa, Nicaraguassa ja Guatemalassa muutamia mainitakseni. Turkissa syytökset pelottelusta, ihmisoikeusloukkauksista ja ammattiyhdistysaktivistien pahoinpitelystä ovat yleisiä. Lisäksi entinen Coca Cola -liikekumppani väitti, että yhtiöllä on laittomia suhteita Uzbekistanin autoritaarisen hallituksen kanssa. Lähde: True Activist

Kansallisessa TV-mainoksessa näytettiin joukko ystäviä, joilla oli utrechtlaisia piirteitä, joimassa colaa ja syömässä popcornia television edessä. Mainoksesta syntyi tunne, että colassa oli "jotain", vaikka se vaikuttikin normaalilta mainokselta (tunne syntyi, koska se oli niin normaali mainos).

Brasilian tv-mainos

Helmikuussa 2021 osoitteessa www.e-scooter.co , jonka omistaja olen, oli brasilialaisia Coca Cola -videomainoksia (Google AdSense), jotka näyttivät lähes identtistä tv-mainosta brasilialaisen ystäväryhmän juomasta colaa ja syömässä popcornia televisio ja sitten iso hämähäkki ryömimässä huoneen korkeassa nurkassa, jonka jälkeen porukka alkoi huutaa pelosta, minkä jälkeen mainos loppui.

Oli silmiinpistävää, että Coca Cola -videomainoksia näytettiin. Loppujen lopuksi en ole tuotteen käyttäjä ja IP-osoitteeni on Googlen tiedossa. En katso verkkosivustoja portugalin (Brasilian) kielellä. Videon toisto alkoi automaattisesti.

Television katsominen?

En melkein koskaan katsonut televisiota, enkä omistanut televisiota. Sattumalta eräs kotikaveri talosta, jossa asuin, lähti ja kysyi, haluaisinko saada hänen televisionsa. Se oli iso ja moderni taulutelevisio, jonka asensin sitten seinälle, minkä jälkeen koin jatkuvan television jakson. Tänä aikana huomasin "cola"-televisiomainoksen.

Inspiraatiota

Lori Harfenist theresident.net Mitä tulee raportointini Coca-Colan (ja muiden merkkien) GMO:ista. Olin seurannut kriittistä toimittajaa New Yorkista Lori Harfenistia (www.theresident.net), joka on ollut minulle inspiraation lähteenä. Hän raportoi GMO:sta Coca Colassa, minkä jälkeen sain tietää, että Coca Cola yritti piilottaa sen yleisöltä, mikä sai minut (kriittisen blogin zielenknijper.com muodossa) kiinnostumaan.

Elokuva The Resident (2011) Hilary Swankin kanssa on mahdollisesti hänen inspiraationsa.

Rabobankin sabotaasi

Cola-TV-mainoksen jälkeen Rabobank , Fortune 500 -sijoituspankki, jonka pääkonttori on Utrechtissa, Alankomaissa, sijoitti yritykseeni sabotoidakseen sitä. Se edelsi suoraan (kronologisesti) kaikkea sitä, mitä tapahtui kotiani Utrechtissa vastaan tehdyssä hyökkäyksessä.

Rabobank on omistautunut elintarviketurvaan ja GMO:ihin, ja se tunnetaan nimellä "viljelijäpankki". Pankki on muokannut iskulausetta ”Kasvataan parempaa maailmaa yhdessä” ja esittelee itsensä ympäristöystävällisenä pankkina. Vuonna 2017 pankki voitti Green Bond -palkinnon.

On ilmeistä, että Rabobank yritti sabotoida liiketoimintaani. Syytä ilmoittamatta Rabobankin sijoittaja sulki 6 kuukautta vanhan startup-yrityksen ja luopui 45 000 euron sijoituksestaan. Ei yksinkertaisesti ollut loogista syytä luopua sijoituksestaan. He sulkivat startup-yrityksen 6 kuukauden jälkeen, alun perin suunnitellun T&K-ajan jälkeen, jolloin yritykseni oli saavuttanut poikkeuksellisen tuloksen ajoissa .

Projektin ŵš.com arvo olisi voinut olla miljardi USD. Sitä seurasi vakavasti yli 100 000 ihmistä. (huippuinnovaatio)

Tekniikka lupasi tarjota todellisen välittömän verkkosivuston nopeuden mobiililaitteille ja pöytäkoneille navigointinopeudella jopa alle 1 millisekunnissa (0 001 sekunnissa), nopeampi kuin monien pelinäyttöjen virkistystaajuus. Tämän lisäksi teknologia voisi säästää +90% todellisesta HTML-tiedonsiirrosta ja se tarjoaisi uusia ominaisuuksia Internetiin, kuten "reaaliaikaisen HTML:n".

real time html

Monet huippuinsinöörit sanoisivat, että se, mitä teknologia lupasi tuottaa, oli mahdotonta.

Vuonna 2016 Massachusetts Institute of Technology (MIT) toimittaisi Polaris-nimisen teknologian, joka lupasi 34 prosentin parannusta Internetin nopeudelle.

(2016) MIT:llä on tapa nopeuttaa verkkoselailua 34 prosenttia Massachusetts Institute of Technology on kehittänyt Polaris-nimisen teknologian, joka voi nopeuttaa mobiili- ja työpöytäverkkoselailua noin 34 prosenttia. Lähde: Engadget

Vuonna 2016 ŵš.com-tekniikka paranisi todellista +1000 % nopeutta mobiili- ja työpöytäkoneille, luotettavasti olemassa oleville verkkosivustoille, kuten WordPress, ja plug & play (5 minuutin asennus).

ŵš.com-tekniikka toimi paljon odotettua paremmin ja teknisesti projekti oli suuri menestys.

Rabobankin sijoittaja ei ollut onnellinen, vaan käveli epäloogisesti pois ja luopui 45 000 euron sijoituksestaan perustelematta .

Ei yksinkertaisesti ollut loogista syytä luopua investoinneistaan.

Pian sen jälkeen, kun Rabobank käveli pois ilman syytä, hankkeeseen liittyi liikekumppani Yhdysvalloista Hollywoodista, joka sijoitti summan investointipankkiirin puolesta Massachusettsissa, Yhdysvalloissa. Utrecht tunnetaan Hollannin elokuvakaupunkina, kuten Hollywood.

"Miljardööri vitsi" ajan tuhlaamiseksi tarkoituksella

Liikekumppani Hollywoodista ryhtyi toimitusjohtajan rooliin ja suostui vastaamaan liiketoimintamallista. Hän vietti kaksi vuotta matkustaakseen ympäri Yhdysvaltoja tapaamaan miljardöörejä, samalla kun hän vaati minua ja lontoolaista liikekumppania odottamaan, eikä lopulta tuottanut tulosta ja yksinkertaisesti käveli pois ikään kuin hän ei olisi koskaan välittänyt projektista.

Hänen elokuvalaiteyhtiönsä verkkosivuston sähköpostiosoite asetettiin osoitteeseen info@billionairesclub.com.

Yhdessä viimeisistä sähköposteistaan hän jakoi Forbes.comissa linkin, jonka otsikkona oli, että yhdeksän kymmenestä startupista epäonnistuu, ja etsi tekosyytä Rembrandt van Goghilta, joka "kuoli köyhänä" tullakseen kuuluisaksi myöhemmin, ja keksijä Teslasta, jolla oli samanlainen kohtalo. .

Yhdessä viimeisistä sähköpostiviesteistäni hänelle kerroin seuraavaa:

Dear [BUSINESS PARTNER],

I understand that you are now trying to walk away, leaving behind your investment, while having no argument against me or the technology. You try to make it look as a generous action from your side, but it’s not righteous.

A few months ago you held on firmly to your CEO position when asked friendly, while considering that your functioning as CEO had increasingly become questioned for lack of results and broken promises, if you wanted to leave. Months of waiting followed. New promises were unmet again. Due to little to no communication from your side it has been perceived as “waiting for no reason”.

In essence, a full year of time has been wasted for no apparent reason and there has been no indication that it matters to you.

It is simply not righteous to now walk away as if a 9 out of 10 startup failed


Slack conversation Hidas keskustelu E-mail conversation Sähköpostikeskustelu


Kuten näkyy, säilytin kunnioittavan asenteen liikekumppania kohtaan, eikä siinä ollut muuta ristiriitaa kuin riita hänen suorituksestaan.

Liikesuhteen alussa sisäisessä viestinnässä liikekumppanin kanssa todettiin, että käsitin Rabobankin syyllisenä ja sitten minua varoitettiin vakavasti, että Rabobankin kaltaista Fortune 500 -yhtiötä vastaan ei olisi viisasta ryhtyä. josta sain sellaisen vaikutelman, että he saattavat olla myös Rabobankin kanssa tekemisissä.

On vain loogista, että jos liikekumppani paljastetaan sabotoijaksi (joka sijoitti summan investointipankkiirin puolesta Massachusettsissa, USA:ssa), looginen (lausumaton) johtopäätös olisi vuosina 2018/2019, että Rabobank oli tämän pahantahtoisen toiminnan takana. myös liiketoimintakäytännöt. He leikkivät "miljardööri" vitsi projektille tuhlatakseen aikaa tarkoituksella, sitten kävelivät jälleen pois (jättäen sijoituksensa taakse) "ilman syytä".

Kun otetaan huomioon koko tilanne, on vain loogista, että Rabobankilla, kun otetaan huomioon sen liikesuhde minuun ja sen pääkonttoriin Utrechtissa, on ainakin ollut jonkinlainen vaikutusvalta tai valvonta siihen, mitä tapahtui kotiani Utrechtissa tapahtuneen hyökkäyksen yhteydessä.

Twitter ban

Twitterin kielto

23. elokuuta 2020 luotiin Twitter-tili CSS-ART.COM:lle: @purecssart

Tili julkaisi ensimmäisen twiitin ja myöhemmin twiittasi uudelleen taideteoksen, ja se kiellettiin pian sen jälkeen. Tili on ollut estetty siitä lähtien.

Sammalpallokielto

Helmikuussa 2021 lähetin Houzz.com-sivustolle viestin, jossa pyysin kiinnittämään huomiota ajatukseen, että kasvit ovat eläviä olentoja, joihin "onnen" käsite saattaa päteä.

Myöhemmin samassa kuussa Washingtonin osavaltiossa sijaitseva lemmikkikauppa hälytti pienestä nilviäisestä, joka löydettiin marimon sammalpallosta. Pian sen jälkeen sammalpallojen kieltäminen levisi YouTubessa.

Huolimatta sattuman todennäköisyydestä, on silti huomionarvoista kiinnittää huomiota sammalpalloihin ja kasvien älykkyyteen. Koko artikkeli löytyy täältä .

Onko kaikki hyvin, päättyykö hyvin?

Retronäkökulmasta vallitseva tilanne on auttanut kiinnittämään huomiota Coca-Cola-yhtiön todellisiin murhakäytäntöihin. Ehkä tilanne auttoi lopulta estämään ihmisten murhat Etelä-Amerikan maissa ja muualla.

Lisäksi tilanne on johtanut aloitteeseen edistää GMO:ien kriittistä tarkastelua, mikä voi olla luonnolle elintärkeää.

Jotkut puolueet ovat ilmoittaneet toivovansa aloitteen yhdistää moraali biotieteisiin. Käsite butterflyGMOdebate.org tarjoaa muun muassa filosofisen näkökulman moraaliin.

Tunnettu kirjailija ja historian professori Walter Isaacson, Aspen Instituten presidentti ja CNN:n toimitusjohtaja totesi haastattelussa seuraavaa:

Siitä tulee biotieteiden vuosisata. Ihmiset, jotka pystyvät valjastamaan biotieteiden teknologiat ja yhdistämään sen moraaliseen ymmärryksemme, humanistisiin tieteisiin, ovat ihmisiä, jotka hallitsevat 2000-lukua, ja toivon, että tulee suuri hahmo, joka edustaa sitä.

Tiedoksi: En ole kiinnostunut "kuuluisuudesta" tai huomiosta, ja henkilökohtaisesti välitän vain tuloksista . Olen liike-elämän tyyppi, enkä ole poliittisesti, ideologisesti tai uskonnollisesti motivoitunut.

Halu johonkin "maineeseen" olisi minun näkökulmastani eräänlaista korruptiota. Suosittelen "parasta" voittamaan luonnollisesti, eikä sen tarvitse olla minä. Mercedes-Benz-brändin iskulause edustaa sitä, mitä minä alunperin olen: " Paras tai ei mitään ".

Luonnon suojeleminen muuntogeenisiä organismeja vastaan on asia, johon olen jälkikäteen ajatellen ollut kiinnostunut olemaan mukana. Ei estää GMO:eja tai sanoa, millainen maailman pitäisi olla, vaan antaakseni panoksen teorialla sen puolesta, mitä voidaan pitää "hyvänä". '.

Sumun suhteen. Älä unohda, että psykiatriset laitokset ovat olleet mukana taistelussa selviytyäkseen.

Vastasin kerran seuraavaa filosofille filosofiafoorumissa, joka ehdotti, että kärsin messiasoireyhtymästä.

Psykiatrian osalta näyttää siltä, että he ovat yrittäneet kääntää huomion pois heiltä muun muassa leikkimällä "Jeesus-vitsiä", ja se saattaa lopulta selittää kaiken sumun alkuperän. Tavallaan, mitä on havaittu, oli taistelu selviytyäkseen harjoituksella, joka ei kestä omilla jaloillaan. Tämä on vain minun "kaksi senttiä" tapahtuneesta.